Posts

Showing posts from April 27, 2014

Selamat Hari Pekerja

Image
Assalamualaikum
horaay!!hari ini hari terakhir bekerja minggu ni. esok cuti sempena hari pekerja.yeayy!! selamat hari pekerja kepada korang semua. masa ni lah boleh merehatkan badan dan memanjakan diri di rumah selepas seharian penat bekerja.

psst..korang ada nak pi cuti mana-mana tak??ghee

Sekarang Saya Pengguna GLOSHINE

Image
Pearl Coffee (tak jumpe cari official link gloshine)
extra whitening 5x Stem Cell (best giler kot.macam jus buah gitew)
Assalamualaikum korang 1st time ni review produk kecantikan dalam blog ila. ini adalah disebabkan ini supplement pertama and also 1st trial untuk ila sendiri. ila dapat tahu pon benda ni sebab kawan ila baru jadi pengguna dan pembekal gloshine.
dah tengok gamba kat atas ni?tahu ke apa kebaikan produk ni?jom tengok gamba kat bawah ni pula

dah banyak produk kecantikan keluar tapi ila hanya tertarik dengan produk ni je.nak kurus ke ke gebu gebas ke just try gloshine ni je. Kalau produk ni dapat yakinkan ila pada perubahan muka dan badan ila,ila nk review sebelum dan selepas.boley gitew??
yang pearl coffee tu kawan ila cakap,lepas minum coffee tu dalam masa 15 minit terus membuang. ila tengok dia pon semakin cantik gitew.makin gebu gebas. tak nak share kat sini nanti dia perasan.haha..opss!yang 5x stem cell tu ila boleh telan and sangat2 perh sebab sebijik jus. tak muak. …

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

Image
Assalamualaikum
yeayy!! GAdatang lagi. nak join?sila tekanbannerdi atas.