Posts

Showing posts from March 9, 2014

Waiting

Image
Assalamualaikum sayang..
honestly ila cakap kadang-kadang terpikir jugak pasal jodoh. tipulah kalau ila cakap ila tak jeles dan tak runsing bila kawan-kawan yang sama umur dah mula berumah tangga. dah dapat baby. alhamdulillah rezeki dorang kan. separuh agama dah pon lengkap.

ila dah pun clash dengan insan yang hadir dalam hidup ila selama 5 tahun. susah senang he always beside me. whatever situation,he always with me. dia baek sangat dan ila percaya dia akan jumpa orang yang lebih sesuai dengan dia. lebih baik daripada ilaa. yang sebetulnya ila lah yang banyak berubah.

dulu tak kawan lah dengan insan bernama lelaki but people can change in one second. you know what i mean?but ila still tahu lagi batas pergaulan. ila suka bile dapat kawan dengan ramai orang. lebih banyak lagi kita dapat tahu sikap orang sekeliling kita. you have to admit too.

sekarang ila sayangkan teman rapat ila yang bernama tettt. even dia tak pernah memahami hati dan sikap orang perempuan, dia jujur dan different…