Pengguna BVRC


 cantek kan owner BVRC ni ;)

Assalamualaikum..
hai korang. selamat pagi salam hari Selasa yang quite errr malas. woaaahhaaaa, lupakan kemalasan yang entah pape. ilaa nak bagitahu yang sekarang ilaa duk tergila-gilakan produk BVRC ni. first time order dah amek 2 botol. nampak tak kegilaan apakah ini?



see, ni cara makan BVRC ni. dah jadi kegilaan ramai kot produk ni. uolss nak cantik nak putih nak gebu gebas, do find this produk. hari ni baru hari ke tiga ilaa consume BVRC. nak tengok perubahan pada diri sendiri dulu. if menjadi macam ilaa tengok testimoni user BVRC yang lain, ilaa share okeh. *maluu plakk titeww



tadaaa, ni khasiat BVRC. alahai, promote macam ilaa ni penjual BVRC.hahaa..takpo key2. disebabkan excited tahap gaban, ilaa war-warkan kebaikan BVRC ni. apa salahnya kan nak cantik beramai-ramai. apa lagi, jom laa try. tak rugi tapi yang awal-awal lagi tak yakin dengan produk ni, its up to you la sayang.

ilaa jugak nak pesan dekat peniaga-peniaga luar sana agar sama-sama cari rezeki dengan cara baik. kenapa tetibe sampaikan pesanan ni? ilaa ada dengar pasal produk BVRC ni diftnah. pemfitnah tu siap buat account instagram anti BVRC lagi. sampai hati buat fitnah cenggitu sekali. kalau ye pom dengki dengan kejayaan orang lain, janganlah sampai busuk hati bebeno peelnya. cari makan bialah dengan cara baik. iye dop?

papepon, tahniah buat owner BVRC sebab dah berjaya buat orang yakin dengan produk ni dan ilaa percaya produk ni akan pergi lebih jauh lagi. pemfitnah itu timbul sebab kejayaan kita bukan kegagalan kita. dorang apa tahu kesusahan kita demi mendapatkan tempat dan kepercayaan kepada pengguna kan.

p/s : if korang rajin amalkan makan ni dan ikot konsisten, inshaAllah menjadi. yang penting kena sabar.

nak hashtag :

#bvrc
#goldscrub
#littleswanfacescrub

tetiba macam instagram plop.

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Bukan Takde Jodoh

CIMB CLICK