Teman Alam Maya

Wednesday, October 15, 2014

Teringin Pergi Bercuti


 Assalamualaikum
wahh, cepatnya masa berlalu. dah hampir penghujung tahun 2014. Ya Allah, pantas masa berlalu kan. pejam celik pejam celik, umur pom makin meningkat. weeewwww, hidup plak makin mencabar dengan costing hidup makin tinggi. kerja pom kena makin kuat demi sesuap nasi. copp, nak bercerita pasal cuti terrbebel benda lain. hampeh =.='


 masa ni naik malindo air from KLIA to KK

huntungnya boleh pergi bercuti jauh nun di sana bersama-sama family dan orang yang tersayang or kawan-kawan. boleh relax minda boleh goyang kaki boleh bersuka ria. bestnya boleh spend time untuk diri sendiri. the most part ilaa suka adalah SHOPPING! orang perempuan kan, tak boleh lari dah daripada benda macam tu. iye dop? tak suke shopping tu agak pelik tapi tak kesah laa. dorang punye life kan.

 
yang ni pula masa stay dekat The Klagan Hotel, Kota Kinabalu Sabah. selesa gilerrrrrrrr!

nak pasang niat jap nak doa agar one day or in short time, ilaa dapat bercuti and stay hotel yang superb selesa. nak pi honeymoon lah kalau camtu tapi tak kahwin lagi. canne tu?hahaha. takdelah, takkan nak pi honeymoon tanpa husband. wayar putus ke hape tu. InshaAllah, bila ada peluang pergi holiday jauh-jauh, I would appreciate those things and akan kenang benda tu sampai bila-bila

if nak pi sekarang pom boleh tapi permission parents kita tu sangat penting. takkan kita nak pergi dengan kawan-kawan tapi hati mak ayah kita tak senang. dibuatnya benda tak baik berlaku, siapa yang susah siapa yang sedih and marah? of course la mak ayah kita kan sayang. korbankan dulu untuk enjoy bersama-sama kawan, spend time dulu dengan family.*baik plop

btw, korang yang dah berpeluang cuti ke luar negara, korang patot syukur kan. dahlah jauh best plak tu dapat merantau negara orang. weeeeewwww, bestnyeeeeeeeeeeeeee!!!

k bai!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...