Teman Alam Maya

Sunday, August 24, 2014

Benci Tapi Sayang


gambar pak cik google

Assalamualaikum and good morning blogger
ceritera cinta dan perasaan ni takkan habis dek kerana peredaran masa dan zaman kerana sudah menjadi lumrah hidup manusia inginkan kasih sayang dan inginkan perhatian. tipulah korang kata tanpa cinta korang boleh hidup. copp! cinta itu tak semestinya couple okeh korang. cinta pada Pencipta, mak ayah, kawan-kawan dan orang sekeliling. wewww, nak cakap pasal cinta ni amatlah meluas.

korang-korang yang ilaa sayang, jangan disebabkan cinta kepada manusia, hilang segalanya. cehh, maaflah banyak skema lah ayat ilaa. you knoe wat korang, benci tapi sayang tu dah menjadi kebiasaan dalam hidup ni. escpecially utk gugurl diluar sana. mulut kata lain hati kata lain. even ilaa sendiri pom camtu. yela kan, perempuan ni banyak hintnya sayang. bukan maen direct je cakap. banyak filternya.

so, bagi korang yang dah terbiasa dengan benci tapi sayang tu kena la rajin buat research sikit pasal hati perempuan atau gelagak benci tapi sayang ni. kadang-kadang emosi tu memainkan peranan yang sangat penting . my mean if someone tengah marah, biasanya mulut dorang cakap macam-macam. tengah marah kot tapi dalam hati dorang tak maksudkannya pom. iye dop?

papepom kan. semua nya bergantung pada diri sendiri dan bergantung pada pada iman. waah, nampak tak lainye ilaa nih.auumm, perasan lagi. just kidding dear. sebenarnya cinta benci itu adalah anugerah. kita sepatutnya kena pandai handle benda tu dgn baik. betul tak?btw, happy working bagi yang bekerja and happy studying bagi yang tengah belajar.baii
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...