Teman Alam Maya

Wednesday, July 23, 2014

Salam Aidilfitri 2014

pinjam dengan atok google

Assalamualaikum..
hyee korang. masyaAllah, cepat sangat masa berlalu kan sayang. seriously tak terasa lama pun puasa tup-tup dah nak raya. so, welcome to jam.heee. maksudnya jalan raya dah mula penuh dengan warga perantau diluar sana. meriah sakan naa. eksaited pula nak beraya tahun ni. maklumlahkan tahun ni first time nak kasi duit raya.auuumm

bagi warga perantau ke sape-sape je, please la berhati-hati di jalan raya. tolong drive leklok. jangan disebabkan teroberr eksaited nak balik kampung, sampai tak nampak bahayanya di jalan raya. no okey sayang. biar lambat asal selamat. tak larinya rumah tu. lambat cepat sampai jugak korang di kampung halaman.

psstt, baju raya korang dah siap belum?haha..ayat dalam kad raya. k lah korang. di sini ilaa ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua blogger yang ila sayang ketat2 ni dan ila jugak ingin memohon ampun maaf daripada hujung rambut hingga hujung kaki sekiranya ada terlanjur kata, terngumpat dengan sengaja atau tidak. termarah secara tidak sedar. salam kosong-kosong ek korang.

Salam Aidilfitri sayang. do take care yourself ok.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...