kenangan itu indah

 
google image

Assalamualaikum dan salam 3 Ramadhan korang.
alhamdulillah, sepanjang 3 hari berpuasa takde lagi rintangan dan ujian yang besar yang boleh melemahkan iman yang boleh buat diri ilaa down. copp,tetiba macam terlalu formal menulis blog kali ni. wewww, yang dah ngatuk bertambah mengantuk. entah-entah pengsan dulu sebelum ila membebel dalam blog ni.

kenangan itu indah jika ada yang pandai menghargai kehadiran orang yang tersayang. what I really means are mak ayah kita, family, adik beradik , kawan-kawan dan saudara-mara kita. disebabkan mereka semua, hidup kita ceria hidup kita selalu dipenuhi dengan kenangan. what about pakwe??nahhh, it should be the last thing in our memory. I guess soo.

sekarang ni nak abadikan kenangan tu senang je. amek gamba terus simpan dalam memori telefon. cenggitu lagi senang.hurm, bagi ila kenangan tu lebih baik daripada 1juta gambar sekalipom. apa yang penting, semua itu tetap terpahat di hati walaupun dah bersarang dah berkulat.

korang2, jangan hapuskan tiap kenangan yang sangat berharga. teruk macam mana sekalipon kenangan kita dengan orang yang kita benci, cukuplah sekadar peringatan. iye dop sayang? bergantung pada diri sendiri nak abadikan semua tu dengan cara bagaimana sekali pom. benda yang terjadi kadang2 bukan kehendak diri.

selamat berbuka puasa korang!

 


2 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

CIMB CLICK

Bukan Takde Jodoh