<
IlaaSuhailaa
Secret Admirer
Sunday, June 15, 2014 • 7:54 PM • 2 comments


 
 google image

Assalamualaikum w.b.t
Hai korang! belum terlambat nak ucap selamat pagi kan sayang. masuk blog je mesti banyak merapu daripada perkara berfaedah. tak kesahlah dan untuk pengetahuan korang, ila berblog ini sekadar untuk suka-suka dan disebabkan ila ni suka sangat menulis dan bercerita. walaupun ada keinginan untuk dapatkan $$$ daripada En.Nuff. banyak mimpi ilaa nih.

Secret admirer?ehhh, pelik tapi benar. dulu masa zaman belajar, ilaa berulang ke politeknik naik kereta. one day, bila dah habis kelas tup-tup jumpa satu kertas kecil dorang selitkan dekat pintu kereta yang tertulis nombor telefon. kononnya nak suruh call back. please lahh, jangan perasan kita plak terhegeh-hegeh nak cari dorang. dorang ni bukan secret admirer tapi saja nak mengusik. kononnyalah kan..

lupakan yang lama dan buka cerita baru. kadang-kadang, bunyinya macam sweet je kan dgn SA (Secret Admirer) tapi kadang-kadang naik menyampah jugak. kalau nak, be gentleman. no need to hide your feeling. maybe dorang malu or ego?maybe..auum, tak rasa sunyi walaupun dah single. layan gelagak si SA dan kawan-kawan sekeliling ni.

kalau lah dapat surat cinta zaman canggih manggih ni, rasanya pengsan or koma 1 bulan.wewww, dah jadi drama or sinetron plak kan. erm, romantik hadoo tapi jangan lah sampai muntah hijau. karang suspek blog ila blog sampah.opps! ilaa tulis ni hanyalah sekadar untuk menghilangkan stress dan bercerita.

btw, happy Monday korang. not Monday mood okay sayang ;)

chau!





Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa