CIMB CLICK



Assalamualaikum
ramai tak pengguna cimb click dekat sini?please raise your hand.gurau jerr. bagi yang sudah mempunyai akaun cimb click ni mesti korang tahu kelebihan cimb click ni kan-kan. give me 5!!kita serupaa. Nak daftar pom takde la susah dan rumit korang. Taip je cimb click then korang jumpa website tu. pastu korang klik je on-line registration.

pastu korang follow la cara-cara nak daftar cimb click. ambil masa tak sampai pon 1 jam. semua bergantung pada hujung jari kita. kalau tak pandai jugak, sila rujuk raka-rakan yang pandai pasal ni. tak perlu pergi bank. hadap je laptop or telefon canggih korang (wajib ada internet) sambil minum kopi dekat rumah. settle!

dengan penggunaan cimb click ni, kita boleh melakukan pemindahan wang dengan senang ke akaun cimb or ke akaun bank lain. alahai, mudahnya kerja kita. sambil goyang kaki je kan boleh buat pemindahan wang. kebetulan sekarang dah makin ramai buat bisnes online. jadi pengguna pantas cimb click pom makin tumbuh macam cendawan. iye dop?

tapi awas! bila dah ada akaun cimb click ni,jangan pakat mai click je then shopping online secara berterusan. tak boleh la camtu sayang. kena juga control diri sendiri. kemudahan bukan untuk di ambil kesempatan tetapi untuk memudahkan kita melakukan sebarang kerja.

setuju?ok,thank you.


2 comments

Popular posts from this blog

Kebenaran itu Lebih Sakit