Macam mana nak kasi nuffnang naik?



Assalamualaikum
tergerak hati plak nak melawat en.nuff ni. dah lama dah ila tak tanya kaba dia. maklumlahkan ila berblog ni bukan semata-mata nak $$$ tapi nak berfoya-foya dgn blog. errrr..

korang,kasi la tips nak kasi en.nuff ni naek. share la ckit2 camne nak buat. dah berblog ni almost 3 tahun tapi ciput baru naik. haa,tadi kata tak kesah dengan $$ ni beria plak nak suruh naik.muahaha

takpela. sebenarnya ila dah tahu sikit2 tips nak naek kan en.nuff nie tapi kalo dah diri sendiri malas. nak naek camnenya kan.
Post a Comment

Popular posts from this blog

CIMB CLICK

Kebenaran itu Lebih Sakit