Teman Alam Maya

Saturday, April 19, 2014

Macam mana nak kasi nuffnang naik?



Assalamualaikum
tergerak hati plak nak melawat en.nuff ni. dah lama dah ila tak tanya kaba dia. maklumlahkan ila berblog ni bukan semata-mata nak $$$ tapi nak berfoya-foya dgn blog. errrr..

korang,kasi la tips nak kasi en.nuff ni naek. share la ckit2 camne nak buat. dah berblog ni almost 3 tahun tapi ciput baru naik. haa,tadi kata tak kesah dengan $$ ni beria plak nak suruh naik.muahaha

takpela. sebenarnya ila dah tahu sikit2 tips nak naek kan en.nuff nie tapi kalo dah diri sendiri malas. nak naek camnenya kan.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...