<
IlaaSuhailaa
Honda Jazz Hybrid
Saturday, April 26, 2014 • 7:13 PM • 0 comments



Assalamualaikum dan selamat pagi..
selamat bekerja bagi yang bekerja pada hari Ahad dan selamat menikmati hari cuti bagi yang bercuti. wew! kereta impian dan angan-angan yang ke langit dan menggunung. sedebak ila tepek bia jadi motivasi diri untukberjimat cermat.

korang yang pakai kereta ni sempat tak berjimat cermat?ila yang tak pakai kereta pon macam tak cukup je duit. apatah lagi memiliki kereta yang mempunyai ansuran bulanan yang mahal. nak servis lagi, roadtax lagi dan insuran body lagi. ponim jugak kan nak bela 'makhluk besi' ni.

erm, orang kata kalau dah benda tu dah ada depan mata, dengan sendirinya kita pandai berjimat dan menjaga dengan teliti dengan baik. papepon, disiplin kena ada pada diri barulah duit tu cukup utk makan dan untuk keperluan lain.

if I not mistaken, apa yang kita suka dan apa yang buat atas keinginan diri sendiri itu lebih baik daripada secara terpaksa. kalau dengan kerelaan hati, apa pon jadi apa pon boleh ikot. iye dop?



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa