<
IlaaSuhailaa
Benci Bukan Tak Nak
Saturday, April 26, 2014 • 8:48 PM • 0 comments


google image

Assalamualaikum,
err, saya tak nak jeles dengan pasangan couple but I did jealous dengan pasangan muda yang dah kahwin dan bakal menjadi momy. beruntungnya mereka kan sebab separuh agama dah pun sempurna dan Allah telah hadirkan lelaki kedua untuk menjaga mereka selepas ayah mereka.

benci bukan tak nak. mean?kalau kita sukakan someone tak semestinya kita kena tunjuk dan menjadi terlalu romantik tak tentu pasal. tup2 jadi mat jiwang.no way lah!! better jadi manusia normal daripada mat jiwang yang terrroverr.

bagi ilaa,kalau dah suka apa salahnya bagi hint sikit je. biar empunya badan tu dapat detect yang si dia tu sedang di perhatikan.auumm, macam gedik je kan. btw, bila dah suka jangan terlalu berharap dan bila dah benci jangan terlampau sangat. kang hang plop yang jatuh cinta.

so,no need to find instant partner gituww



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa