Benci Bukan Tak Nak


google image

Assalamualaikum,
err, saya tak nak jeles dengan pasangan couple but I did jealous dengan pasangan muda yang dah kahwin dan bakal menjadi momy. beruntungnya mereka kan sebab separuh agama dah pun sempurna dan Allah telah hadirkan lelaki kedua untuk menjaga mereka selepas ayah mereka.

benci bukan tak nak. mean?kalau kita sukakan someone tak semestinya kita kena tunjuk dan menjadi terlalu romantik tak tentu pasal. tup2 jadi mat jiwang.no way lah!! better jadi manusia normal daripada mat jiwang yang terrroverr.

bagi ilaa,kalau dah suka apa salahnya bagi hint sikit je. biar empunya badan tu dapat detect yang si dia tu sedang di perhatikan.auumm, macam gedik je kan. btw, bila dah suka jangan terlalu berharap dan bila dah benci jangan terlampau sangat. kang hang plop yang jatuh cinta.

so,no need to find instant partner gituww
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh