<
IlaaSuhailaa
Sometimes It Is Look Different
Sunday, March 16, 2014 • 9:03 PM • 0 comments



Assalamualaikum..
asyik bercerita macam cintan cintun je ila nih. dah muak dah nak muntah hijau but nevermind. i will keep it as my history writing atau pun remembrance of someone.tak salah kan sebab ini adalah penulisan ilaa sendiri yang mana ila suka mengeksperasikan perasaan atau cerita ilaa pada blog.

I would not force anyone to read this. it is just like a hobby. yaaa!! HOBBY! sangat-sangat suka menulis walaupun ayat ila ada yang tunggang langgang. english writing pon entah ke mana. well, segala permulaan tak semuanya baik and kita lah yang patut memulakan semua tu. am i right??

see, dah membebel tahap gaban. nak bercerita benda lain tapi ceritanya laen. how could aaa??biarlah gambar berbicara. perut dah pon minta diisi. soooo..lets go for the lunch!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa