<
IlaaSuhailaa
Terpilih Sebagai Pemenang Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014 by YUMIDA
Tuesday, February 4, 2014 • 7:53 PM • 0 comments

Assalamualaikum..
ehem2.. korang nak tahu tak nape ila hepy gilerrr?? ila buka blog aini. tup2 tengok komen yang ila terpilih sebagai pemenang dalam segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014 by YUMIDA.

seriously ila tak tahu. dah terlambat 5 hari dah ila baru reply kat YUMIDA. sorry sangat2 tau. busy memanjang sampai tak jenguk komen segmen tu. kalau korang tak percaya. ayuk terjah link di sini

this is my 3rd lucky. before this ila join segmen cenggini. dah menang tapi hadiah tak sampai. masa tu ila reply awal2. at that time, ila malas nak buat entry pasal ni. dah xde rezeki ila. maybe blogger tu pon tak perasan kot.

by da way, kali ini ila dapat novel. Yuhuuu..teruja giler. harap YUMIDA perasan lah inbox page Yumida tuu.. nanti ila kecewa buat berjuta2 kali..hahaha..juz kidding. chauu chin chauu.. thanxx yumida. next time boleh buat segmen laen plak.

k baii!











Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa