<
IlaaSuhailaa
Lasagna Pizza Hut! Yumm!
Sunday, January 19, 2014 • 8:36 PM • 0 comments



assalamualaikum..
kriukk!kriukk!!patotla perut dah berbunyi macam kriuk2 dalam mee sedap. rupanya dah sampai waktu lunch. adeh! hamek kau ila tepek sedebak gambar lasagna from pizza hut. syioknya lasagna ni. ila terus fallen in love dengan lasagna ni gara-gara makan di pizza hut la ni.

perhh! terbaik bos lasagna ni. dulu kala tengok dalam channel 703 je lasagna ni. nampak macam sedak je macam terliur je. haa, bila dah ada peluang baru lah boleh melantak lasagna ni. nak lagi! nak lagi! ada tak sape2 yang baik hati nak belanja ila?? 

btw, gaji dah nak dekat. pe kata kita order banyak2 lasagna ni sampai muntah hijau. pe macam? ada berani?tapi duit sendiri mau tanggung la.got to go korang. chauuu!!




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa