Posts

Showing posts from December 29, 2013

Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

Image
bagi yang join,sila klik pada banner ^__^ tamat : 31 Januari 2014 Assalamualaikum korang! Ini penyertaan terakhir ila bagi tahun 2013 selaku blogger mentah..ngee! sudah menjadi sesuatu yang biasa bila dah nak menjelang tahun baru,wajib ada azam baru. nak join? yukk!! Yumida Huda buat segmen..takmo cakap banyak..join je
Ilaa punye azam : 1. be a new ilaasuhailaa 2.really want to complete my dreams 3.sebagai blogger,of coz nak lebih ramai kenalan
psst..ada hadiah tau!jeng3!!

Sukar Memahami Perasaan Pasangan

Image
Assalamualaikum dan selamat pagi..
Haishh, cintan cintun,sayang entah pe lagi yang berkait rapat dengan perasaan ni sangat sukar nak cari ubat. Once dah sayang, hati sakit pom tetap melayan. Susah jugak kalau dapat lelaki yang tak pandai dan kekok dalam mengambil hati perempuan ni.

Kadang-kadang rasa macam tunggul kayu pon ado. Cop!!! ini bukan kisah ila tetapi nak bercerita tentang apa yang dirasa oleh kawan sendiri. Sakit hati pom ada kan dah pelbagai hint bagi tapi macam takde perasaan je bile kita ada masalah or nak luah apa-apa pon.

Yee, ila tahu tempat yang sepatutnya kita luah paling tepat adalah di tikar sejadah tapi kadang2 kita nak gak komunikasi dua hala yang mana kite meluahkan apa yang terbuku di hati dan orang yang mendengar pula memberi respon dengan memberi nasihat or anything else lah kan.

Betulkan orang kata, kalau dah sayang buat la macam mana pon kita tahan dan sabar. Tapi kena ingat, sampai satu tahap, perasaan tu akan pudar dengan perlahan-lahan dan jangan terke…