<
IlaaSuhailaa
Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014
Sunday, December 29, 2013 • December 29, 2013 • 6 comments


bagi yang join,sila klik pada banner ^__^
tamat : 31 Januari 2014
Assalamualaikum korang!
Ini penyertaan terakhir ila bagi tahun 2013 selaku blogger mentah..ngee! sudah menjadi sesuatu yang biasa bila dah nak menjelang tahun baru,wajib ada azam baru. nak join? yukk!! Yumida Huda buat segmen..takmo cakap banyak..join je

Ilaa punye azam :
1. be a new ilaasuhailaa
2.really want to complete my dreams
3.sebagai blogger,of coz nak lebih ramai kenalan

psst..ada hadiah tau!jeng3!!

Sukar Memahami Perasaan Pasangan
• December 29, 2013 • 0 comments



Assalamualaikum dan selamat pagi..
Haishh, cintan cintun,sayang entah pe lagi yang berkait rapat dengan perasaan ni sangat sukar nak cari ubat. Once dah sayang, hati sakit pom tetap melayan. Susah jugak kalau dapat lelaki yang tak pandai dan kekok dalam mengambil hati perempuan ni.

Kadang-kadang rasa macam tunggul kayu pon ado. Cop!!! ini bukan kisah ila tetapi nak bercerita tentang apa yang dirasa oleh kawan sendiri. Sakit hati pom ada kan dah pelbagai hint bagi tapi macam takde perasaan je bile kita ada masalah or nak luah apa-apa pon.

Yee, ila tahu tempat yang sepatutnya kita luah paling tepat adalah di tikar sejadah tapi kadang2 kita nak gak komunikasi dua hala yang mana kite meluahkan apa yang terbuku di hati dan orang yang mendengar pula memberi respon dengan memberi nasihat or anything else lah kan.

Betulkan orang kata, kalau dah sayang buat la macam mana pon kita tahan dan sabar. Tapi kena ingat, sampai satu tahap, perasaan tu akan pudar dengan perlahan-lahan dan jangan terkejut jika one day orang yang kita sayang tu lari dan menghilangkan diri. Masa tu tak payah pujuk rayu bagai dan menangis keluar darah pom dah tak guna.dah tak guna!

So, bagi mereka yang tak nak kehilangan orang yg tersayang tu silalah sedarkan diri anda. Dah kira beruntung la kalau ada orang sayang. Sila hargai orang di sekeliling anda sementara mereka masih ada dan sayangkan anda.

sekian



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa