<
IlaaSuhailaa
Fenomena Gwiyomi
Friday, April 26, 2013 • April 26, 2013 • 0 comments

penyanyi asal Gwiyomi

gwiyomi by Malaysian (seyes cute!)


gwiyomi by others country 


gwiyomi versi lelaki

credit to google image

Seeee! sekarang dah tak heran dah benda2 camni jadi ikutan seluruh dunia dengan cepat. Segala-galanya hanya berada dihujung jari kita. Gwiyomi = cute. Dah macam-macam versi gwiyomi ila tengok. Yang kiut miut, yang lawak , yang tak jadi. 

Ketawa sorang2 kawe tengok. Sebahagian daripada kita ada yang tidak setuju dengan ikutan benda macam ni dan ada yang menganggap benda ni hanyalah untuk hiburan semata-mata. Terpulang pada korang camne nak nilai..Tapi jangan sampai menjatuhkan maruah diri sendiri.

1 + 1 = Gwiyomi!
2 + 2 = Gwiyomi!
3 + 3 = Gwiyomi!
4 + 4 = Gwiyomi!
5 + 5 = Gwiyomi!
6 + 6 = Gwiyomi!

Elok juga buat senaman tangan dengan gwiyomi nie.Hahaha, terpikir jugak if baby kecik2 tu buat gwiyomi. Konpem kiut tahap KLCC.. ^_^

Dah Bosan?
• April 26, 2013 • 0 comments

image google

haachumm!! dah berhabuk sakan blog ila nie. Kasihan betul kan dah terabai berabad lamanya dek kerana ketandusan idea yang melampau dan kemalasan yang berjuta kilogram dalam diri nie. See, background blog ila dah jadi simple..simplestt and watever lah.  

Elok2 tukar blogskin, tukar pula dah background biasa. Gatal tangan betul tapi ila buat semua tu bersebab lah korang. Ila sebenarnya dah beruban nak cari kod follower dekat blogskin. Bukan tak jumpa tutorial tapi entah kod follower ila takde or merajuk hilang entah ke mana..

TERPAKSA tukar kepada blog yang simple demi melihat turun naik follower ila. Biarpun hati berat nak tinggalkan blogskin yang cun melecun tu. Bai2 sayang. Tunggu hati terbuka, nati I jenguk you balik ek. =.='

Bila dah mula meraban dalam blog, maka idea mula mencurah2 bak air terjun yang tak tahu bila berhenti terjun..krik..krik..krik..





Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa