<
IlaaSuhailaa
Jodoh
Sunday, December 8, 2013 • 10:57 PM • 0 comments

Assalamualaikum wbt..
Sekarang ila dalam proses renovate blog buat beberapa ratus kali.Dah elok2 guna blogskin, akhirnya bertukar kepada template biasa. Canne ni?Inshaallah, ila akan curi masa untuk cantikkan lagi blog ila walaupun untuk tatapan diri sendiri sahaja.

Jodoh,nikah, kahwin and so on. Semua orang runsing bab jodoh dan pasangan masing2. Entah dapat ke tak,ada ke tak. So many hopes and so many expectation kalau jodoh ni. Yang penting kena usaha dan berserah kepada Allah. Tak gitu?

Korang doakanlah ila dapat pasangan yang terbaik yang boleh membimbing ila dunia dan akhirat. Letakkan dunia ditanganmu bukan pada hatimu. Inshaallah, segalanya berjalan dengan baik. Betulkan niat agar Allah permudahkan segalanya.Aminn..

Jodoh pikir jangan lupa persiapan untuk kematian kita pon kena ada. Sesungguhnya ajal maut,rezeki dan jodoh itu Allah sudah tetapkan ketika kita berusia 40 hari lagi dalam kandungan ma kita. Nak yang terbaik, kita dulu yang harus jadi terbaik..Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa