I just wonder


Assalamualaikum dan selamat malam blogger!
Dah tak nak membebel benda yang sama dan tidak memberi faedah dan membosankan dan sila teruskan baca blog ila selagi rasa mual takde. I just wonder wat will happen in future. Tu diaaa, mai dah..

Hidup ni ada naik turunnya. Kalau give up maka hancurlah masa depan kalau kuat, maka kejayaan menanti. Nak kuat tu quite hard tapi jangan lupa, Allah always beside us everysecond. Yes, agak mudah nak tuturkan kata-kata supaya kuat tapi sangat susah untuk buat.

Memang benar hidup ni kalau takde pegangan dan prinsip, umpama berjalan tanpa ada tujuan. Salah pilih jalan, maka sesat lah kita. I have go through this and what I really need them (my parents and Allah). 

Orang lain takkan paham perasaan kita even KAWAN but our parents know what their children feel. Takde orang lain dah kecuali mereka yang membesarkan kita dari kecik sampai la boleh berdiri di atas kaki sendiri. Dah jadi mak orang pon dorang still ambil berat macam kita ni budak2 lagi. Could not imagine macam mana sayangnya mereka pada kita.


doa untuk ibu bapa kita
yukk baca dan amalkan

NitezZ all...



Post a Comment

Popular posts from this blog

CIMB CLICK

Kebenaran itu Lebih Sakit