Rindu sama kamu kawan!


Assalamualaikum dan selamat pagi bloggers..
Nampaknya cuaca hari ni ok, macam tak spoil mood kalu nak keluar p jalan2 round kota. Ila curi masa sedikit untuk up date blog yang sekarang agak kusam. Dunno to say but need to give something on this. It is about kenangan. =.='

Kalau korang nak tahu, ila dah tinggalkan pekerjaan lama. Sekarang dah mencari rezeki di tempat yang baru. Demi masa depan for long term life and also for better career. So far everything going smooth but ila rindu sangat dgn member tempat kerja lama.

Disebabkan dorang lah ila mula kenal erti sayang dalam berkawan.Dulu ila ni tak kawan sangat dengan ramai orang but once da mula belajar untuk berkawan, happy sangat. Rupa-rupanya kita tak boleh tau sekadar berkawan dgn orang yg sama. Nanti tak berkembang. Terpulang pada individu untuk menilai.

Dah banyak sangat kenangan dgn dorang. Dah macam saudara mara pon ada. Jangan sesekali menilai orang baru dengan anggapan negatif tapi bialah dengan hati terbuka. Nanti kita sendiri jadi takut untuk menambah kenalan but make sure kena pandai pilih kawan.

Said saying ---> jika ingin melihat siapa kamu, lihat lah siapa sahabatmu.

Biarlah dorang takde dengan ila, yg pasti KENANGAN bersama mereka tetap ada dalam hati ila. Those memories buatkan ila hepi, sedih. All mix together macam nak mix bahan2 kek gitu. Sebelum meninggalkan pekerjaan yg lama, ila punyelah banyak snap gambar macam takkan jumpe dorang. Sedangkan tak jauh pon Airport tu dengan tempat kerja ila yang baru.

Thanx kawan untuk KENANGAN
Thanx kawan untuk PERKENALAN
Thanx kawan untuk RELATIONSHIP
Thanx kawan untuk EVERYTHING

Sayang korang sangat2.. 

with love, IlaaSuhailaa ^__^
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh