Dah Bosan?

image google

haachumm!! dah berhabuk sakan blog ila nie. Kasihan betul kan dah terabai berabad lamanya dek kerana ketandusan idea yang melampau dan kemalasan yang berjuta kilogram dalam diri nie. See, background blog ila dah jadi simple..simplestt and watever lah.  

Elok2 tukar blogskin, tukar pula dah background biasa. Gatal tangan betul tapi ila buat semua tu bersebab lah korang. Ila sebenarnya dah beruban nak cari kod follower dekat blogskin. Bukan tak jumpa tutorial tapi entah kod follower ila takde or merajuk hilang entah ke mana..

TERPAKSA tukar kepada blog yang simple demi melihat turun naik follower ila. Biarpun hati berat nak tinggalkan blogskin yang cun melecun tu. Bai2 sayang. Tunggu hati terbuka, nati I jenguk you balik ek. =.='

Bila dah mula meraban dalam blog, maka idea mula mencurah2 bak air terjun yang tak tahu bila berhenti terjun..krik..krik..krik..


Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh