<
IlaaSuhailaa
Angau ?
Saturday, December 22, 2012 • December 22, 2012 • 0 comments






yezza! memang sah angau lah kan kalau senyum sorang-sorang. Melainkan ada orang buat lawak depan korang. Then boleh lah gelak sakan macam tak hingat dunia. If orang yang sedang dilamun cinta, memang macam tu. Apatah lagi kalau 1st love. Baru rasa pengalaman bercinta.

Wherever she/he goes, mesti terbayang-bayang wajah buah hati korang kan2?except korang sama-sama busy. Tapi jangan sampai lupa Allah plop sayang wei. Bercinta biar ada batasnya dan janganlah leka dengan semua ini. Kita memang diciptakan berpasangan. Oleh itu keinginan untuk ada pasangan tu,dah memang tak boleh lari.

Cuma,biarlah dengan cara betul dan bukan desperate sampai maen hentam je pilih pasangan. Siasat dulu background pasangan anda. Sebab sekarang ramai dah tertipu apatah lagi kenalan alam maya. Nak cepat dpt jodoh sehingga dikaburkan dengan penipuan cinta hati. Nonono..Tak elok tau..


Rainy Mood
• December 22, 2012 • 0 comments



ahaii..sekarang Kelantan sedang mengalami musim hujan yang berpanjangan. Kebetulan ila baru start cuti, maka ini menyebabkan ila dengan katil bagai sahabat karib yang takkan berpisah.Ayat mau mintak lempang. Maka segala aktivit hanya lah stay kat rumah dan terus ber'fb, twitter dan ber'blogging. Tido?semestinya aktiviti wajib.. *sah tak nak orang masuk minang..

ila cuma nak pesan kat kawan-kawan yang negeri mereka turut mengalami musim hujan yang tak berhenti-henti nie, ila harap korang janganlah plak main air banjir,bawak kereta laju-laju.Tak pasal-pasal korang sakit. Siapa susah?korang jugak.

Bagi korang yang melakukan aktiviti luar, nampak gaya kena gagah kan diri lah ye harungi hujan yang sangat-sangat lebat ni. Biasalah bila dah hujan nie, macam-macam boleh jadi. Nak cari rezeki pom ada halangannya tersendiri.

Tetiba cepat rasa lapar. Maklumlah bila dah sejuk, perut minta di isi dimanjakan..adehh..

Fuhh..
Friday, December 21, 2012 • December 21, 2012 • 2 comments


adoii..sakit kepala ila nak edit background blog dengan menggunakan 'blogskin' nie.Maklumlah tak biasa guna blogskin.Jadi kena la godek sendiri nak masukkan kod chatbox, kod follower and anything else la Mak Jemah.Fenim tahap entah nak cakap camna..

Nanti kita tengok hasilnya nanti ek.Pilihan ila still simple jugak. By the way, hope ila dapat cepat siapkan edit mengedit nie. (mentang2 lah cti lama). Sila jangan jeles.Pelajar cuti ,ila pun cuti gak tau. Oleh itu,sesi menambahkan lemak bermula..ewahhh!!

Bloglist IlaSuhaila akan dibubarkan..
• December 21, 2012 • 8 comments



sedihh... :(

Assalamualaikum buat pembaca semua. Ila nak minta maaf sangat2 tau sebab bloglist dalam blog ila ni akan dibubarkan di sebabkan nak cari udara baru untuk blog ila. Tengok blog ila nie kosong sangat-sangat. Without any background. Putih semata-mata. Jemu dah tengok. Jadi untuk perubahan blog ila nie, ila akan delete semua bloglist yang dah ada nie. InshaaAllah akan buat bloglist baru tahun 2013 yang dah tak lama  lagi akan say 'hi' kat kita..

Jadi, ila tengah mencari layout yang simple dan sesuai dengan blog ila yang sememangnya dah kosong sangat-sangat.Walaupun sekarang masih penim dah blurr nak cari kat mana, ila harap ila dapat jumpe dalam masa yang singkat. Runsing jugak kalau iklan atas bawah tepi nie turut hilang sama. Naya laa ila..

By the way, ila doakan everthing would settle dengan baik..amin



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa