Posts

Showing posts from August 5, 2012

Andai itu mampu ku coret

Jangan prasangka buruk terhadap orang laen..tak elok...  Jangan terlalu angkuh dengan apa yang kite ada..semua itu tak kekal.. Jangan bangga dengan kesenangan yang tersedia ada..semua itu ujian
Apabila kite selalu mencari kesalahan orang dan keburukan orang..dengan automatiknya kite membutakan diri kite utk melihat kebaikan orang lain..with one wrong doing,1001 people goodness we erase it just like that!
yes! adakalanya kite sendiri tak mampu nak marahkan orang yang buat salah dengan kite depan2..so, some people just mention in writing..sindir-sindir sayang..ecece..bagus jugak, by doing that,kite pom sedar dan paham salah kite..
tapi tak semua orang lah boleh terima..tak lame makan lempang plak puasa2 nie..kan naya! with same way,ila pom suka juga dengan cara meluahkan melalui tulisan..medium blog paling tepat..berkongsi pendapat,idea dan berkongsi pengalaman dan kenangan2 bersama kawan..family and so on..
raye pom dah tak lame tapi, tak perlu tunggu raye nak mitak maaf dekat kawan2 dan semu…

Giveaway Rahmatnnya Ramadhan by Musical Xiao

Image
Musical Xiao
hai-hai assalamualaikum..alhamdulillah kenyang selepas berbuka puasa bersama family tersayang..sekarang nak join GA plak..dah lame dah tak join..walaupun tak bernasib baek je,tapi takpe..pengalaman..
nak join jugak la terr...ok2..sila klik banner..selebihnya,intai la sendiri..hihi.. babai..

Baru satu samperit siap..

Image