Posts

Showing posts from May 27, 2012

Budak Nie Tak Pandai Guna Adobe Photoshop CS6

Image
hai-hai..tergerak hati nak update blog malam nie.. although the idea does not come easily but we need to call it..cehh!! udah-udah ler ila wei..jangan merapu banyak..teruskan dengan apa yang diceritakan itu..
okeh la..nak tahu tak budak mana tak pandai guna Adobe Photoshop CS6 nie..?jom terjahhh...!!

: : : : : : : : : : : : : : : :
tadaaaa!!

kenal tak budak nie?haa..nie lah ilasuhaila..budak yang tak reti2 lagi nak edit gambar guna Adobe Photoshop..memalukan..memalukan..kalau sape2 terror sila turun padang dengan segera..muahaha..!!
bai..
::: entry takde motif..maap! :)

Jangan Riak Dengan Kelebihan Diri

hai..assalamualaikum..sambil blogwalking ada jugak kan ilmu kita dapat.sape kate buat blog takde faedah ce cakap?yang takde faedah kalau kita sendiri buat benda tu jadik takde kebaikan..betol tak?so,pikir2 kanlah sayang2 semua..
'Jangan Riak Dengan Kelebihan Diri' yes, itu tajuk yang ila nak membebel dalam blog malam nie..cer kite tengok sekeliling kite..ada yang diberi kehidupan yang mewah..ada yang serba kekurangan..ada yang diberi kelebihan dalam kebijaksanaan,ada yang low macam ila nie,ada yang sentiasa 'humble' dengan kelebihan diri dan tak lupe ada yang 'angkuh' dengan kelebihan diri..
Itulah manusia, memang tak lari daripada sikap seperti itu. Apatah lagi kite bergelar manusia biasa. Dalam keadaan tidak sedar, kite riak (boleh dimaafkan kalau tak sengaja).. kalau memang tahu dan sedar, serta cube berlagak dengan kelebihan diri macam mana?itu hal dorang..hak dorang..kite sekadar boleh nasihat ataupun geleng kepala..ish3..
wahai sayang-sayang semua, semua kel…