<
IlaaSuhailaa
Magnum..
Friday, March 23, 2012 • March 23, 2012 • 3 comments


haaa....siapa-siapa mahu belanja ila ice-cream,silakan inform kat ila dengan kadar segera..puihh..macam anak raja je senang2 nak mintak orang belanja..memang tak malu..errr... =.=''

ini kembar ila lah punye pasal..dia pi post dalam FB menyebabkan ila sendiri sudah tergoda dek ketebalan coklat pada ice-cream nie..walawehhh...

psstt..sebenarnya sekarang tengah mereng..so,entry pom kureng betol..chauuu!!


"Jom Join 1st GA MyMommashop"
• March 23, 2012 • 0 comments


ohoiii semuaa...jum joinn GA nie..ganjarannya?lumayan..hahahaha..
oke..stop! dah lame tak join GA..skrg masanya nak kutip hadiah plak..*gile kot..

syarat2 nye seperti berikut..sapa nak join..sila klik gambar kat atas :

1.Buat 1 entry bertajuk "Jom Join 1st GA MyMommashop"
2.Copy banner di atas dan letakkan di sidebar dan link ke entry ini
3.Jadi Follower http://mymommashop.blogspot.com 
4."Like" page fb mymommashop athttp://www.facebook.com/pages/Mymommashop/337329782971628 
5.Tag 3 org blogger dan pastikan mereka tahu mereka telah di Tag 

nak tag dorang :





Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa