Posts

Showing posts from March 18, 2012

Magnum..

Image
haaa....siapa-siapa mahu belanja ila ice-cream,silakan inform kat ila dengan kadar segera..puihh..macam anak raja je senang2 nak mintak orang belanja..memang tak malu..errr... =.=''
ini kembar ila lah punye pasal..dia pi post dalam FB menyebabkan ila sendiri sudah tergoda dek ketebalan coklat pada ice-cream nie..walawehhh...
psstt..sebenarnya sekarang tengah mereng..so,entry pom kureng betol..chauuu!!

"Jom Join 1st GA MyMommashop"

Image
ohoiii semuaa...jum joinn GA nie..ganjarannya?lumayan..hahahaha.. oke..stop! dah lame tak join GA..skrg masanya nak kutip hadiah plak..*gile kot..
syarat2 nye seperti berikut..sapa nak join..sila klik gambar kat atas :
1.Buat 1 entry bertajuk "Jom Join 1st GA MyMommashop"
2.Copy banner di atas dan letakkan di sidebar dan link ke entry ini
3.Jadi Follower http://mymommashop.blogspot.com
4."Like" page fb mymommashop athttp://www.facebook.com/pages/Mymommashop/337329782971628
5.Tag 3 org blogger dan pastikan mereka tahu mereka telah di Tag
nak tag dorang :
iliekitaki.blogspot.com http://lovetiramisu-erah.blogspot.com/ http://colourshidup.blogspot.com/