Rainy Mood



ahaii..sekarang Kelantan sedang mengalami musim hujan yang berpanjangan. Kebetulan ila baru start cuti, maka ini menyebabkan ila dengan katil bagai sahabat karib yang takkan berpisah.Ayat mau mintak lempang. Maka segala aktivit hanya lah stay kat rumah dan terus ber'fb, twitter dan ber'blogging. Tido?semestinya aktiviti wajib.. *sah tak nak orang masuk minang..

ila cuma nak pesan kat kawan-kawan yang negeri mereka turut mengalami musim hujan yang tak berhenti-henti nie, ila harap korang janganlah plak main air banjir,bawak kereta laju-laju.Tak pasal-pasal korang sakit. Siapa susah?korang jugak.

Bagi korang yang melakukan aktiviti luar, nampak gaya kena gagah kan diri lah ye harungi hujan yang sangat-sangat lebat ni. Biasalah bila dah hujan nie, macam-macam boleh jadi. Nak cari rezeki pom ada halangannya tersendiri.

Tetiba cepat rasa lapar. Maklumlah bila dah sejuk, perut minta di isi dimanjakan..adehh..
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Bukan Takde Jodoh

CIMB CLICK