<
IlaaSuhailaa
Bloglist IlaSuhaila akan dibubarkan..
Friday, December 21, 2012 • 4:42 AM • 8 comments



sedihh... :(

Assalamualaikum buat pembaca semua. Ila nak minta maaf sangat2 tau sebab bloglist dalam blog ila ni akan dibubarkan di sebabkan nak cari udara baru untuk blog ila. Tengok blog ila nie kosong sangat-sangat. Without any background. Putih semata-mata. Jemu dah tengok. Jadi untuk perubahan blog ila nie, ila akan delete semua bloglist yang dah ada nie. InshaaAllah akan buat bloglist baru tahun 2013 yang dah tak lama  lagi akan say 'hi' kat kita..

Jadi, ila tengah mencari layout yang simple dan sesuai dengan blog ila yang sememangnya dah kosong sangat-sangat.Walaupun sekarang masih penim dah blurr nak cari kat mana, ila harap ila dapat jumpe dalam masa yang singkat. Runsing jugak kalau iklan atas bawah tepi nie turut hilang sama. Naya laa ila..

By the way, ila doakan everthing would settle dengan baik..amin



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa