Angau ?






yezza! memang sah angau lah kan kalau senyum sorang-sorang. Melainkan ada orang buat lawak depan korang. Then boleh lah gelak sakan macam tak hingat dunia. If orang yang sedang dilamun cinta, memang macam tu. Apatah lagi kalau 1st love. Baru rasa pengalaman bercinta.

Wherever she/he goes, mesti terbayang-bayang wajah buah hati korang kan2?except korang sama-sama busy. Tapi jangan sampai lupa Allah plop sayang wei. Bercinta biar ada batasnya dan janganlah leka dengan semua ini. Kita memang diciptakan berpasangan. Oleh itu keinginan untuk ada pasangan tu,dah memang tak boleh lari.

Cuma,biarlah dengan cara betul dan bukan desperate sampai maen hentam je pilih pasangan. Siasat dulu background pasangan anda. Sebab sekarang ramai dah tertipu apatah lagi kenalan alam maya. Nak cepat dpt jodoh sehingga dikaburkan dengan penipuan cinta hati. Nonono..Tak elok tau..

Post a Comment

Popular posts from this blog

CIMB CLICK

Kebenaran itu Lebih Sakit