<
IlaaSuhailaa
Angau ?
Saturday, December 22, 2012 • 7:29 AM • 0 comments






yezza! memang sah angau lah kan kalau senyum sorang-sorang. Melainkan ada orang buat lawak depan korang. Then boleh lah gelak sakan macam tak hingat dunia. If orang yang sedang dilamun cinta, memang macam tu. Apatah lagi kalau 1st love. Baru rasa pengalaman bercinta.

Wherever she/he goes, mesti terbayang-bayang wajah buah hati korang kan2?except korang sama-sama busy. Tapi jangan sampai lupa Allah plop sayang wei. Bercinta biar ada batasnya dan janganlah leka dengan semua ini. Kita memang diciptakan berpasangan. Oleh itu keinginan untuk ada pasangan tu,dah memang tak boleh lari.

Cuma,biarlah dengan cara betul dan bukan desperate sampai maen hentam je pilih pasangan. Siasat dulu background pasangan anda. Sebab sekarang ramai dah tertipu apatah lagi kenalan alam maya. Nak cepat dpt jodoh sehingga dikaburkan dengan penipuan cinta hati. Nonono..Tak elok tau..




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa