<
IlaaSuhailaa
Selamat Belajar Semua!
Tuesday, August 28, 2012 • 8:45 AM • 6 comments

hai! Selamat Hari Raye korang2 semua..mentang2 baru habis beraya sakan..ramai yang jatuh sakit..aishh..korang makan tak hingat dunia la tu..ish..ish..ish..tak elok tu..kang dah jatuh sakit..ataupun masa raye korang busy sangat dengan open house nie..?

takpelah..janji korang boleh jaga diri ye!masa untuk bersuka ria takkan hilang begitu sahaja..bagi kawan-kawan ila yang dapat sambung belajar Degree ke mana-mana IPT..ila ucapkan tahniah dan selamat menempuh dunia baru..jaga diri tau!

bagi yang tak dapat sambung..cari kerja lah dulu..orang kata cari pengalaman..haa..once dah dapat kerja..anytime boleh sambung belajar..kerja sambil belajar..pom okey jugak kan2?

walaubagaimanapun..solat jangan lupe..kena pandai pilih kawan..kerana semua tu penting bile kite dah berada ditempat baru..maklumlah..dugaan dtg bukan dengan menguji ketika susah je..ketika senang pom jadi..

bydaway..semoga berjaya!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa