Selamat Belajar Semua!

hai! Selamat Hari Raye korang2 semua..mentang2 baru habis beraya sakan..ramai yang jatuh sakit..aishh..korang makan tak hingat dunia la tu..ish..ish..ish..tak elok tu..kang dah jatuh sakit..ataupun masa raye korang busy sangat dengan open house nie..?

takpelah..janji korang boleh jaga diri ye!masa untuk bersuka ria takkan hilang begitu sahaja..bagi kawan-kawan ila yang dapat sambung belajar Degree ke mana-mana IPT..ila ucapkan tahniah dan selamat menempuh dunia baru..jaga diri tau!

bagi yang tak dapat sambung..cari kerja lah dulu..orang kata cari pengalaman..haa..once dah dapat kerja..anytime boleh sambung belajar..kerja sambil belajar..pom okey jugak kan2?

walaubagaimanapun..solat jangan lupe..kena pandai pilih kawan..kerana semua tu penting bile kite dah berada ditempat baru..maklumlah..dugaan dtg bukan dengan menguji ketika susah je..ketika senang pom jadi..

bydaway..semoga berjaya!
6 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Bukan Takde Jodoh

CIMB CLICK