<
IlaaSuhailaa
Andai itu mampu ku coret
Friday, August 10, 2012 • 9:28 AM • 0 comments

Jangan prasangka buruk terhadap orang laen..tak elok... 
Jangan terlalu angkuh dengan apa yang kite ada..semua itu tak kekal..
Jangan bangga dengan kesenangan yang tersedia ada..semua itu ujian

Apabila kite selalu mencari kesalahan orang dan keburukan orang..dengan automatiknya kite membutakan diri kite utk melihat kebaikan orang lain..with one wrong doing,1001 people goodness we erase it just like that!

yes! adakalanya kite sendiri tak mampu nak marahkan orang yang buat salah dengan kite depan2..so, some people just mention in writing..sindir-sindir sayang..ecece..bagus jugak, by doing that,kite pom sedar dan paham salah kite..

tapi tak semua orang lah boleh terima..tak lame makan lempang plak puasa2 nie..kan naya!
with same way,ila pom suka juga dengan cara meluahkan melalui tulisan..medium blog paling tepat..berkongsi pendapat,idea dan berkongsi pengalaman dan kenangan2 bersama kawan..family and so on..

raye pom dah tak lame tapi, tak perlu tunggu raye nak mitak maaf dekat kawan2 dan semua orang yang kenal ila..ila mitak maaf dari hujung rambut sapa hujung kaki..sememangnya dalam masa 24 jam, wajib ada kekhilafan dalam berkata2..tulisan..gurauan dan sebagainya..

i am ordinary person which is can do any mistake with u..or others..
papepom..kemaafan itu andai sukar diterima..ila redo..selebihnya ila berserah.. 
assalamualaikum!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa