<
IlaaSuhailaa
Blogskin jadi pilihan
Sunday, July 1, 2012 • 3:43 AM • 2 comments


assalamualaikum w.b.t
chakk..blog dah bertukar wajah..cantek tak?bese2 je kan..takpe lah..janji ila dah jumpe macam mana nak edit segala bagai widget,header, and so on dalam blogskin..

dulu suke je tengok orang buat layout cantek-cantek. tertanya-tanya dorang amek kat mane lah benda ni semua..tadaa,rupenya ramai yang guna blogskin. punyelah blurr tahap nak gile guna blogskin.. pastu ila tukar balik ke background asal..

usha punye usha..nak gak try blogskin..kalau korang nak tengok blogskin yang cantek2 tu, klik "BLOGSKIN".. by the way,banyak lagi ila kena belajar..thanx kepada blogger yang buat tutorial nie..salah satu blog yang banyak membantu ila dalam menggunakan blogskin ini ialah faqihahhusni

godek2 google tup-tup jumpe blog dia..macam tutorial dia ada..tak caye?try korang blogwalking sekejap..papepom, ila pom masih banyak lagi benda nak baiki..so,tak boleh sangat nak eksaited gilerr..

chauu!!




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa