Dah Lame Jatuh Cinta..

assalamualaikum dan salam bulan syaaban..bagi yang mengambil peluang untuk banyakkan lagi buat amalan dalam bulan Syaaban ni ila ucapkan syabas..dan semoga korang semua sentiiasa hidup dalam lindungan dan keberkatan Allah..aminn

larik jauh dah topik ila nie..hehe..sebenarnya..err..sebenarnya..ila dah jatuh cinta pandang 1234 dan beratus2 dan beribu2  kali dah dengan doodle kat bawah nie




pinjam ek sis Azzah :)

si kartun doodle..yang kat atas tu sis Azzah punye doodle..dah banyak ila jumpe blogger yang kreatif tahap tak tau nak cakap pe..perhh! memang ila tabik spring bagi blogger yang kreatif nie..ila dah byk kali cube buat doodle sendiri tapi tangan ila nie keras macam kayu..lukis orang lidi pom gagal lagi..hermm

dah jadi satu kemestian kepada kite tertarik dengan sesuatu atau benda yang menarik.bagi ila dengan melukis doodle nie banyak gak kebaikan..pesanan dan nasihat melalui lukisan ni mudah di fahami oleh pembaca..jadi tak perlu taip panjang2 entry * macam ila sekarang..

jimat masa wa cakap sama lu..aish..haa, ila buat muka tak malu..nak tahu nape?ila mintak dgn sis Azzah buatkan satu untuk ila..harap2 sis dapat buatla..hehe..teringin sakan nak tengok doodle tu..by da way, ila sangat2 sokong sis dengan lukisan doodle nie.. keep it up sis..

nextime..ila nk try gak buat doodle sendiri gak lah..nak kena belajar la dulu nampaknya..hehe..walaupun tak kreatif *maluuuu!!










2 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh