masa oh masa..


salam warga blog..
dah hampir sebulan ila tak update blog sehiinggakan ada yang unfollow blog ila..nevermind..itu hak korang..*ayat bukan mintak belas..

ila jugak  mengalami sakit kepala yang sangat2 kuat..dugaan dugaan..terima kaseh kepada bestie yang membantu ila sepanjang ila sakit..moga Allah membalas segala budi baek korang..aminn..

sebenarnya ila sekarang dah tak menetap dirumah sewa..tapi ila dah masuk ke kamsis demi menjaga keselamatan dan mencari tempat yang selesa utk belajar..jadi disebabkan ila berada di asrama, ila kena mengikuti program yang dianjurkan oleh kamsis..

tapi ila dan kawan2 tak join sebab kitaorang semester akhir banyak lagi kerja kena buat..fenim lalat taw..takpela kan..lumrah hidup sebagai pelajar..susah sekarang takpe..janji masa depan terjamin..hehe..


goodluck for me and others...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Bukan Takde Jodoh

CIMB CLICK