Posts

Showing posts from December 18, 2011

Bloglist 2 IlaSuhaila (TAMAT)

Image
terima kasih kepada sayang-sayang semua yang sudi join segmen bloglist 2 ilasuhaila.. blog korang akan ila masukkan dan gantikan dengan bloglist yang lame taw..
sayangggg korang...hehe

beriku adalah senarai peserta yang telah sudi menyertai segmen nie..kalau ada yang tertinggal..bagitahu ye :

1.http://haidaramir.blogspot.com
2. http://raihanahhanis.blogspot.com
3. http://lovetiramisu-erah.blogspot.com
4. http://mimbarhatiku.blogspot.com
5. http://ayuinsyirah.blogspot.com
6. http://hanisjoe.blogspot.com
7. http://sopis.blogspot.com
8. http://shu-sya.blogspot.com
9. http://momiemonsta.blogspot.com
10. http://iliekitaki.blogspot.com
11. http://shoya96.blogspot.com/
12. http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com
13. http://haziqahpunye.blogspot.com
14. http://nadzawe.blogspot.com/
15. http://eydamcdaa.blogspot.com/
16. http://kittyliciousrawr.blogspot.com/
17. http://mujadafewa.blogspot.com
18. http://nadzawe.blogspot.com

check ye korang..jangan tak check.. :D

Segmen : Jom Join Bloglist 2 IlaSuhaila

Image
ilasuhaila
wahai sayang-sayang semua..ila terpaksa buat bloglist 2 bermula malam nie..jemputlah join segmen serba sederhana daripada ilasuhaila ..kalau tak join ila tarik hidung korang..err..*gurau-gurau aje..hehe



syarat2 nya adalah seperti berikut :
1.tepek gambar kat atas nie dalam entry korang 2.tajuk "saya nak join bloglist 2 ilasuhaila" 3.linkkan ke blog nie.. 4. dah ciap?tinggalkan url korang dalam ruangan komen nie.. tarikh tutup : 23 Disember 2011 (Jumaat)
jomlah saling terjah-menerjah..korang dapat kawan baru..korang pom terharu..cehhhh!! jom2..sampai hari jumaat je tau..jom hebohkan kepada kawan2 laen..(^^,)

tak suke time MSK (minggu suai kenal)

Image
hurmm..
hari ini hari pendaftaran pelajar baru bagi students politeknik..same goes to my youngest brother..jauh nun di Sabak Bernam..hadoi..tiba-tiba pikirkan camne keadaan dia kat sana..
teringat dengan minggu MSK buat ila perhh..tak suke..bukan benci tau..cume tak suke sangat..korang suke ek?kena rushing..kena dengar ceramah..macam2 lah..kebas segala anggota badan duk dalam dewan..mana taknye daripada pagi hingga ke petang..
hari nie gaklah dapat berkenalan dengan kawan-kawan baru dari seluruh Malaysia..(^^,) harap adik aku dapat biasakan diri ditempat baru..belajar sungguh-sungguh deh..

bloglist lama bakal dibubarkan..

Image
abaikan gambar diatas..korang2 semua..bloglist lama ilasuhaila bakal dibubarkan dan digantikan 30 bloglist yang baru yang bakal ila buat dalam masa terdekat..
sape nak join..silakan..sape taknak..nak pakse gak..hehe..*gurau.. tunggu kedatangan segmen bloglist ilasuhaila nie ye.. daaaa...