Posts

Showing posts from November 20, 2011

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... !

Image
♥ Malas angkat telefon..
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..

♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia. .
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'
.masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!

♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia
tukar topik..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating…

never say never lyrics - justin Bieber

sumber : youtube
layannnn!!

" SEGMEN | Jom Singgah "

Image
http://runanivle.blogspot.com

nak join?
klik sini
salah satu blog yg ila jumpe dan terus terpikat..sebab?? jom terjahhh!!

Jom join BLOGLIST nurulAuni tahun 2011

Image
NuruL Auni
jom join bloglist auni..sila tekan nama kat atas... kalo  tak nak..?sila pergi jauh2..hee ..jahat betol.. chauuu chin chauu...