<
IlaaSuhailaa
"Jom tambah follower"
Wednesday, September 28, 2011 • September 28, 2011 • 22 comments


jom kecohkan blog Lulu dengan menjoinkan diri korang dgn segmen Lulu nie..
syarat2nya ialah :



  • Buat entri, ambik header Lulu-Pages yang lawa dengan jersey chelsea tu :), 




  • tajuk "Jom tambah follower".



  • Dah siap entri tu, letak link url kat ruangan komen Lulu Pages...



  • Tarikh tutup, Jumaat ni, 3 petang...


  • jom2 join sebelom terlambat

    cinta dalam diam
    Sunday, September 25, 2011 • September 25, 2011 • 4 comments

    imej google

    kadang2 cinta dalam diam nie baek..kadang2 best..kadang2 sakit..kadang2 terlalu banyak angan2..
    namun hati manusia sape2 pun tak boleh halang...even diri sendirik tak boleh stop daripada perasaan ingin disayangi..dikenali dan sebagainya..

    namun..cinta dalam diam nie banyak deritanya..banyak lukanya..
    sebab munasabab?orang yang disayangi tak tahu pe hati kita rase..pe hati kite nak..dan siapa yang sebenarnya si secret admire tuu? betol tak?

    dalam memasang angan2 utk memiliki hati si Dia*cewahh..tehee
    tentu sukar kan?sebab hanya sebelah pihak mengetahui perasaan tersebut..
    so,jangan salahkan dan jangan cepat cemburu kalo si pemilik hati tuu tak layan dan tak perasan sape kamu..

    sekian utk hari ini..  ~ilasuhaila~



    Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

    Diary About Link Stuff


    Put your cbox code here ! :)
    < Template By: Umi Humaira
    Big helped: Wana
    Owner: IlaaSuhailaa