Posts

Showing posts from September 18, 2011

Dr Irfan Khairi (jutawan usahawan internet) seminar di Politeknik Kota Bharu

Image
http://www.irfankhairi.com
haa..pernah dengar tak nama jutawan usahawan internet yang femes amos nie??pasti korang semua kenal kan usahawan muda nie..fuuhh.tabik spring lah kat jutawan muda nie sebab mampu meraih berjuta dan menjadi jutawan dalam umur 25 tahun..tahu katner?
hahaha..jangan jeles ek..dia datang Kelantan sempena Career Graduate kat Politeknik Kota Bharu pada 21/09/2011 iaitu pada hari Selasa..untungnye ley tengok usahawan muda nie secara real..memang berkesan lah tips2 yang Dr Irfan kasi utk berniaga melalui internet tanpa sebarang modal..
aku plak mule lah pasang angan2 nak jana duit dari bawah..naseb baek gak ada cara2 nak buat duit melalui FB and blog..dgn eksaitednye aku tulis setiap tips panas yg di kongsikan oleh Dr Irfan nie..nak tahu lebih lanjut?jom terjah blog Dr Irfan Khairi...

Apash Sweet Treats: FIRST GIVEAWAY

Image
http://apashlovetobake.blogspot.com
wah2..lame betol tak join GA nie..mklumlah akibat frust punye pasal..bukan sbb tak menang or pe tapi sbb 2x dapat GA tapi hadiah tak sampai2..kecewa betol..hehe..mohla join GA nie..scroll down please..

syarat2 nya adalah :
Dialu-alukan menjadi follower blog Apash Sweet Treats. Tiada paksaan. ^___^
Letak Giveaway Banner di side bar blog anda berserta link back to this post.
Buat 1 entry tentang giveaway ini.
Tinggalkan comment di sini berserta dengan link entry anda.
Tarikh tutup penyertaan 10 October 2011 jam 8.00 pagi.