<
IlaaSuhailaa
kembali kepada suasana belajar..
Friday, September 2, 2011 • September 02, 2011 • 0 comments

imej google

macam tak percaye jer raye tahun nie straight pi beraye umah kawan..hamboi2..eksaited der raye taun nie..takot raye taun dpn tak sempat jumpe ker..  ^^,

alhamdulillah..semua tu tak dirancang..kadang2 kalo rancang tak jadik..nape ek?tak perlah..tak kesah..jnji semua da beraya da jumpe kawan2..

esok da kena ready2 nak masuk belaja da..so..sebagai student,macam biasa..kena hadapi tugasan dan kuiz..serta mid sem dan final..itulah hidup student..makan minum tido pom pikir semua tu..iye dop?

k laahh..chau dulu...

kenapa ada manusia suka hina orang dengan satu kesalahan kecil?
Wednesday, August 31, 2011 • August 31, 2011 • 0 comments


okeh..dalam mood raye lagi..segala mohon maaf sudah lepas..tapiii..adakah ia betol2 dimaafkan seikhlas hati atau sekadar menyenangkan hati orang..?ce citer...

kali nie..nak guna perkataan 'aku' lagi..its not mean kurang adab atau pe..just saje2 ek..jangan salah paham sayang2 ye..dalam sejuta orang kite kenal..tak semua berpuas hati dgn kite..betol tak?

kenapa ada manusia suke judge kite dgn hanya satu kesalahan kecil?sedangkan ada orang yang buat kesalahan yang lebih besar..tak pun dipandang dan di endahkan..itu bermakna orang yang judge kite tu ada tak puas hati dgn kite..am i right?

yes! itulah manusia..kalo ada yang tak puas hati..mule lah dihebohkan satu kampung..menjaja nama buruk orang..manusia ker setan?mestilah manusia yang didorong nafsu amarah oleh setan..iye dop?

sungguh tak baek oke..kalo tak puas hati..jangan cepat melatah dalam mengambil tindakan..pikirlah beribu kali sebelom meluahkan rase tak puas hati dalam bentuk tulisan..kate2 dan tindakan..boleh tak?

dan satu lagi..kite manusia yang sememangnya ada 1001 kelemahan..pasti tak sedar kesalahan luar sedar dgn orang sekeliling..pe salahnya tegur dgn cara baek..islam kan agama yang penuh dgn adab..ada tatatertib..so..praktislah ikot cara yang baek..

p/s : aku juga manusia biasa..yang tak pernah terlepas daripada kesilapan..ini peringatan utk diri sendirik jugak..oke..babaiiii... 

aku nak wish awal..boleh tak??
Sunday, August 28, 2011 • August 28, 2011 • 10 comments

curik dari google..*opss!

helloooooooo...sebelom waktu berbuke menyeru..baek aku update blog nie sebelom terlambat..jadi dgn gopoh gapahnya aku nak wish kat korang semua
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SEMUA BLOGGERS YANG TERSAYANG DAN KEPADA YANG MENGENALI ILASUHAILA NIE 
MINTAK AMPUN ANDAI TERSALAH BAHASA DAN KELAKUAN KAT KORANG SEMUA..

haha..ter-ober eksaited doo..kenapa aku nak wish awal?meroyan ker?hahaha
tak..tak..sebab bermule esok da mule sibuk..

malam raye lagi sibuk sebab aku di amanahkan oleh mak aku supaya buat roti jala..nampaknya kul 5 pagi plak la aku tido..tapi aku tak kesah sebab raye hanya sekali setaun..

oke..tak nak merapu..tak nak meraban panjang2..chauuuuuuuu!!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa