Posts

Showing posts from June 19, 2011

"1st Giveaway by Cempaka Kuning"

Image
sis CK
wahai sayang-sayang ila..jom join GA sis CK..
syarat2nye adalah seperti di sini
nak tag : Kotak bulat iliekitaki
tutup : 17 Julai 2011

alhamdulillah..

Image

aku tak dapat update blog dalam mase 1minggu

Image
atok google punye gambo
assalamualaikum..da terasa keras da tangan nak menaip dan mencipta entry nie.. buat pengetahuan kamu semua..dalam masa 1 minggu aku tak bleh update blog..*aku aksiden!tipuuu
sebenarnye atok aku dimasukkan ke HUSM (hospital Universtiri Sains Malaysia) disebabkan suspek racun dalam buah pinggang..
jadi..aku,twin aku dan adik bongsu aku bergilir2 jaga atok kat hospital..blog terpakse diabaikan.. jadi..bagi yg tunggu aku follow balik..or pape j la..aku mybe sudah terlepas pandang..maaf x_x
sebarang penyertaan terpakse diabaikan jugak! tapi aku akan kembali dgn blog nie..jgn lupekan aku ye!
p/S: sesungguhnye kesihatan merupakan anugerah Allah yg amat bernilai kerana dgn kesihatan lah kita boleh mencari rezki yg halal..sape2 yg duk crik makan secara haram tu..cepat2 la bertobat..
jumpe lagiiii...