<
IlaaSuhailaa
"1st Giveaway by Cempaka Kuning"
Saturday, June 25, 2011 • June 25, 2011 • 2 comments


wahai sayang-sayang ila..jom join GA sis CK..

syarat2nye adalah seperti di sini

nak tag :

tutup : 17 Julai 2011


alhamdulillah..
• June 25, 2011 • 2 comments

imej dari atok google

Allah Maha Besar..Allah Maha Mengetahui..Allah Maha Pengasih..Allah Maha Penyayang..Allah Maha segala Kebaikan..syukur alhamdulillah atas segalanya...

aku merapu?ooohhh tidak..tidak..tidak...
semua nie menunjukkan kebesaran Allah dalam hidup nie kite boleh nampak.. *sedihh..

aku syukur sangat2 sebab atok da boleh kua hospital..
pagi tadi adik aku text aku dan bagitahu tentang berita gembira tu..

segala beban dibahu terus lenyap sekelip mata..
segala dugaan sepanjang jaga atok kat hospital kian luntur..

itulah dikatekan berkat kesabaran..inilah hasilnya daripada Allah..
hati menjadi lapang sebab segala ujian itu adalah hanyalah semata-mata utk menguji keimanan dan kesabaran..

terima kasih Ya Allah..

aku tak dapat update blog dalam mase 1minggu
Monday, June 20, 2011 • June 20, 2011 • 4 comments

atok google punye gambo

assalamualaikum..da terasa keras da tangan nak menaip dan mencipta entry nie..
buat pengetahuan kamu semua..dalam masa 1 minggu aku tak bleh update blog..*aku aksiden!tipuuu

sebenarnye atok aku dimasukkan ke HUSM (hospital Universtiri Sains Malaysia) disebabkan suspek racun dalam buah pinggang..

jadi..aku,twin aku dan adik bongsu aku bergilir2 jaga atok kat hospital..blog terpakse diabaikan..
jadi..bagi yg tunggu aku follow balik..or pape j la..aku mybe sudah terlepas pandang..maaf x_x

sebarang penyertaan terpakse diabaikan jugak! tapi aku akan kembali dgn blog nie..jgn lupekan aku ye!

p/S: sesungguhnye kesihatan merupakan anugerah Allah yg amat bernilai kerana dgn kesihatan lah kita boleh mencari rezki yg halal..sape2 yg duk crik makan secara haram tu..cepat2 la bertobat..

jumpe lagiiii...



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa