Posts

Showing posts from June 12, 2011

ini buat aku tergodaa..

Image
pinjam daripada imej atok google
tadaaaa!! tart telur ke..mane2 tart ker..sume aku suke..i likee.. mase praktikal..mesti beli 5 tart telur..addicted da haa..^^

wordless wednesday (2)

Image

follow..unfollow..follow..unfollow..

Image
hye..selamat petang semua..
aku usha dashboard tadi..pasal follower..kejap follow..unfollow..cikuuuu cakk!!da mcm chipsmore tak baek tau buat gitu..terluka hati blogger tu..kalo korang unfollow aku..aku tak prasan sebab aku ni bukan kesah pom..*berlagak..hehe
aku tertarik dgn entry Ben Ashaari yg ni .. kalo korang unfollow org tu sebab alasan yg munasabah..aku tak kesah..nie tak semata-mata tak nk follow balik..or saje nak maen2 nak suh org prasan..gitu ek? 
xmo-xmo..jadilah sahabat blogger sejati..nilai la blog org tu dgn akal..kalo ase tak nak follow..jgn follow..aku bukan ape..aku sedih kalo tengok blogger yg ada kes cmnie..
aku pom penah ase jugak benda nie..aku buat derrr je..lagipon bukan dye sorang je blogger..ramai lagi yg sudi..iye dop?
p/s : nak berblog pom kena ada ikhlasnye jugak..kalo dorang xmo kawan kwn ngn kite..biakan je..jnji haty kite puas dgn pe yg kite lakukan iaitu cube menjadi blogger yg baek..

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

Image
KAk Es & NesLoo
nak join tekan name Kak es oke..
TARIKH TUTUP : 17hb Jun 2011 JAM : 8.00 malam

tak semua orang boleh bergurau dengan kite..

Image

aku malas update blog sebab?

Image
atok google lagi..
dalam 2 or 3 minggu lagi da nak mule kelas..dan sem 5 nie adalah antara cabaran paling menguji kesabaran dan kekuatan aku..kenape?
- aku terpakse amek subjek sem 6..taxation 2 - final aku amek lebih daripada org laen.. - struggle bermati-matian sebab aku amek muet gak sem depan - tak dapat tawaran asrama..kena berulang..30 minit der
nak list lagi tapi nak muntah warna wrnie da nie..papepom..kejayaan itu bukan dtg dengan sewenang-wenangnye..iye dop??

“GA PERTAMA PUTERI KATEK”

Image
Katek
kATEK buat GA..julung2 kalinye..aku eksaited nak join jugak..!! ayuhh!
3 entry terbaek bagi aku: 1.Al-kisah syaitan membantu pemuda ke masjid 2.kubur masing-masing 3.on da way balik daripada praktikal
TARIKH TUTUP : 15 JULAI 2011
“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”

safiyya tv9..

Image
atok google punye gmbo..
da puas aku carik images program TV9iaitu Safiyya yg mane mengenai fesyen muslimah..make up..gadget..aktiviti muslimah seperti berkuda..dan pelbagai aktiviti lasak yg dilakukan oleh muslimah..keluaran perfume or any barangan khas utk muslimah..semua utk muslimah..ada dlm program Safiyya nie
tak juge lupe perniagaan melalui blog..contoh blog jualan pakaian..coklat n macam2 lagi didedahkan dalam safiyya..hari tu Maria hElena pom masuk dalam program Safiyya nie..tak penah tgk ek??hape??tak tahu??oke2..meh nak gtaw..
hari : Ahad waktu : 6.00 petang
da tahu?ape lagi..sape kate muslimah tak bleh up to date??ce citer??oke2..jOm la terjah dan same2 tengok Safiyya nie..especially utk muslimah..terbaekk!! 
nak berfesyen buleh jah..jnji tak ter'over',...hehe..