<
IlaaSuhailaa
ini buat aku tergodaa..
Thursday, June 16, 2011 • June 16, 2011 • 12 comments







pinjam daripada imej atok google

tadaaaa!! tart telur ke..mane2 tart ker..sume aku suke..i likee..
mase praktikal..mesti beli 5 tart telur..addicted da haa..^^

wordless wednesday (2)
Tuesday, June 14, 2011 • June 14, 2011 • 4 comments


follow..unfollow..follow..unfollow..
• June 14, 2011 • 8 comments


hye..selamat petang semua..

aku usha dashboard tadi..pasal follower..kejap follow..unfollow..cikuuuu cakk!!da mcm chipsmore
tak baek tau buat gitu..terluka hati blogger tu..kalo korang unfollow aku..aku tak prasan sebab aku ni bukan kesah pom..*berlagak..hehe

aku tertarik dgn entry Ben Ashaari yg ni .. kalo korang unfollow org tu sebab alasan yg munasabah..aku tak kesah..nie tak semata-mata tak nk follow balik..or saje nak maen2 nak suh org prasan..gitu ek? 

xmo-xmo..jadilah sahabat blogger sejati..nilai la blog org tu dgn akal..kalo ase tak nak follow..jgn follow..aku bukan ape..aku sedih kalo tengok blogger yg ada kes cmnie..

aku pom penah ase jugak benda nie..aku buat derrr je..lagipon bukan dye sorang je blogger..ramai lagi yg sudi..iye dop?

p/s : nak berblog pom kena ada ikhlasnye jugak..kalo dorang xmo kawan kwn ngn kite..biakan je..jnji haty kite puas dgn pe yg kite lakukan iaitu cube menjadi blogger yg baek..

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO
Monday, June 13, 2011 • June 13, 2011 • 6 comments


nak join tekan name Kak es oke..

TARIKH TUTUP : 17hb Jun 2011
JAM : 8.00 malam

tak semua orang boleh bergurau dengan kite..
• June 13, 2011 • 0 comments


assalamualaikum..selamat pagi..menulis sambil perut menyanyi dgn riang sekali..xder motif..^^

asyik merapu..meraban..membebel..jom lah share citer dan pendapat plak..korang manusia..aku pom manusia..yang bace blog nie pom manusia..err..ada sape2 alien ker kat cni..tolong tunjuk muke!!  x_x

sebenarnya entry kali nie adalah menyentuh pasal perangai manusia yg berbeda.berdasarkan tajuk aku kat atas tuu..aku confom la korang pernah jumpe or diri korang sendiri kan macam tu?

memang tak semua org boleh terima gurauan kite walaupom ia hanye sekadar jenaka kecik..tapi touching siyes bagaikan nak rak..tolongla nilai gurauan itu serius atau tak..kadang2 gurauan nie hnya lah sekadar nak menghiburkan diri sendiri..jadi tak salahkan..?

bagi yg kureng open minded nie..baek duduk dalam hutan jer..kawan dgn tumbuh-tumbuhan kat citu..comfom takder sape2 usik..jgn marah ek..bukan ape..kite nie duk dalam satu komuniti..takkan hari2 serius kot..

bagi yang tak boleh diajak bergurau or touching gile2 nie..or sensitif tahap dewa..pesan la kat dorang yg korang tak suke gurau2 nie..

p/s :kadang2 org nie tak boleh terime gurauan kritikan..sebab kadang2 itu adalah sifat sebenar dia..jadi..pandai2 la kawal emosi tu ye..jgn nak marah tak tentu hala...nak bergurau..kadang2 kena tengok keadaan jugak ye..igt tuu

sekian.. n_n 

aku malas update blog sebab?
• June 13, 2011 • 0 comments

atok google lagi..

dalam 2 or 3 minggu lagi da nak mule kelas..dan sem 5 nie adalah antara cabaran paling menguji kesabaran dan kekuatan aku..kenape?

- aku terpakse amek subjek sem 6..taxation 2
- final aku amek lebih daripada org laen..
- struggle bermati-matian sebab aku amek muet gak sem depan
- tak dapat tawaran asrama..kena berulang..30 minit der

nak list lagi tapi nak muntah warna wrnie da nie..papepom..kejayaan itu bukan dtg dengan sewenang-wenangnye..iye dop??


“GA PERTAMA PUTERI KATEK”
Sunday, June 12, 2011 • June 12, 2011 • 2 comments


kATEK buat GA..julung2 kalinye..aku eksaited nak join jugak..!! ayuhh!

3 entry terbaek bagi aku:

TARIKH TUTUP : 15 JULAI 2011

“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”

safiyya tv9..
• June 12, 2011 • 4 comments

atok google punye gmbo..

da puas aku carik images program TV9 iaitu Safiyya yg mane mengenai fesyen muslimah..make up..gadget..aktiviti muslimah seperti berkuda..dan pelbagai aktiviti lasak yg dilakukan oleh muslimah..keluaran perfume or any barangan khas utk muslimah..semua utk muslimah..ada dlm program Safiyya nie

tak juge lupe perniagaan melalui blog..contoh blog jualan pakaian..coklat n macam2 lagi didedahkan dalam safiyya..hari tu Maria hElena pom masuk dalam program Safiyya nie..tak penah tgk ek??hape??tak tahu??oke2..meh nak gtaw..

hari : Ahad
waktu : 6.00 petang

da tahu?ape lagi..sape kate muslimah tak bleh up to date??ce citer??oke2..jOm la terjah dan same2 tengok Safiyya nie..especially utk muslimah..terbaekk!! 

nak berfesyen buleh jah..jnji tak ter'over',...hehe..




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa