Posts

Showing posts from June 5, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Image
brO Ben
promotion..promotion..promotion..ini bukan jualan murah..bukan jualan mega..ini semua kerana blogggggggggggg!!
yang baru masok ..silakan jalan2 lah dalam belog yg takder makne nie..tak rugi pom cume buang masa cikit jah..nak kasi korang tertarik masuk cni tak pandai sebab blog aku kureng informasi..jadi..hanya bebelan sahaja..info nye?cukup cukup kureng...chauu chinn chauu..
m_m"

"Segmen | Aku kenal Lulu Caldina."

Image
wartawan blog
ane aci cmnie..Lulu nk korek rhsia lagi..guling2 la aku nak cerita si Lulu nie..makkkkkkk!!!tulunngg!! Lulu..boleh tak..kalo tak nak tulis pape pasal Lulu..kalo bley nak tulis pasai Seth Tan..plissss!!  dussshhh!! kenapa tumbuk ngn Lulu nie..mampuih..^__^
ermm..da ramai da tulis Lulu peminat chelsea..aku?malas nak tulis da..korang jer la ek tulis  :) .. err..da tulis da haa..
sejujurnya walaupom aku selalu follow up blog Lulu tapi aku jugak byk terlepas pndang..tentang Lulu? pe yg aku tahu da ramai tahu blog Lulu nie blog berinformasi..jadi tak perlu aku describe..
kenape Lulu Caldina? kenape tak Lulu Estima?Lulu Alphard?Lulu Jazz ker? lupe plop nak tnye Lulu.. ^^,
korang igt senang2 jer Lulu nak kumpul news utk masukkan dlm blog dia?? susah derr..kalo tak de usaha..takda kerajinan..cepat give up..semangat..Lulu takkan dikenali sbg blog yg penuh maklumat nie..cayelahh..
selebihnye? tak tahu....hehe..

encik nuffnang punye pasal..aku jadi gila bayang..

Image
kredit to : atok google
alooohaaa...disebabkan enciknuffnang ..timbul lah entry aku pada malam nie..dulu da serik da muak..serik?muak? ape kebendanya tuu??
tadi..duk usha blog..tgk iklan nuffnang..tup2 timbul pasal coklat m&m nie..terus meleh air liur..pasai pa?nie aku punye feberet coklat..dulu masa prktikal tak sah kalo tak beli 2bungkus..
biler da gile sgt ngn coklat nie..makan sampai tak hengat dunia der..sampai nak termuntah2 ni haaa...*tipu.. erm.. 7e kan dekat..tak pom the lima ada..bleh la pi beli sat..yummyy!! mabelesss...

tolong kuatkan semangat anda! beware!

Image
tolong
sila klik 'tolong'..plisss!!

Wordless Wednesday (1)

Image

Kami Kaki Blogging !

Image
FAREZ
mai ramai-ramai org kampung..kite serbu farez punye contest
nak tag : ilieiliahus istana biru kotak bulat
tarikh tutup : 2 Julai

wakaf che yeh!!

Image
nie pintu depan wakaf che yeh (malam)
time nie mybe bukan musim cuti sekolah
aku baru jer balik daripada wakaf che yeh..org luar drpd Kelantan pom msti ada pernah dgr pasal  Wakaf Che yeh nie..masyaAllah..ramai giler manusia2 yg datang cuci mate smbil mmbeli belah errr...beli makanan dan pakaian yg murah2 kat cini..
memang meriah giler arr..tadi pom jalan himpit2..da jadi nasi himpit plak..meriah dgn penjual buah-buahan..sayur-sayuran..tudung.. 'jual-jual..10 ya (m10) sela..jual jual skilo 3ya (RM3)..puhh..kadang2 gelak sorg2 dgn telatah penjual yg mesra alam nie..
pantang cuti sekolah..memang org dtg bercuti Kelantan ni akan singgah kat Wakaf Che Yeh nie..korang yg tak pernah dtg..sila sila la datang cini..pada waktu malam kat cni.semua ada..berbaloi baloi baloi..
aku yg duk dkt pom jarang pi..Y?? sebab sesak ngn org la..parking pom susah..jnji haty puas..muahaha..

'Cik E 1st Giveaway'

Image
http://e-ermilia.blogspot.com/2011/06/cik-e-1st-giveaway.html
sekarang..kalo tak der idea..kena la cari GA ..atleast ter'update' gak blog..okeh..xmo cakap bnyak..tekan link kat atas kalo nk join..naseb baek tgk drpd CK punye blog..hehe
tag : http://colourshidup.blogspot.com/ http://leyha1104.blogspot.com/ http://lovetiramisu-erah.blogspot.com/

geram betol aku dgn churp2 nie..

Image
atok google punye 
maaf..ini bukan entry emo atau motif dendam.. ^^
yang aku nak marah sebab biasanya kalo aku masuk dalam nuffnang..automatiknye churp2 terlogin dgn sendiri..tapi hari ni puas aku login churp2 tapi tak bleh2 gak login..pe cer?
nak kate salah login emel or password..da betol da..adoii..geram makk..xpola..kalo tak jadi login gak..aku nak merajuk ngan churp2 nie... x_x

ipad?

Image
nih amek drpd atok google
ape itu ipad?? errr....pkir..pikir..pikir...huh! aku pom tak tahu lebih mndalam benda nie..nak beli tak mmpu..pangkat student lagi kan..laen lah mak ayah aku nie jutawan..dulu duk gile kan iphone..tapi aku tak mint pom..laen la dpt free..haaaachuuum!! sorry!
agaknye sat lagi keluar i pe plak ek...?i suam..i blog..i...i pape jelah..aku..tak..kesah...nnti carik tok laki (suami) depan i gak..pleaseeeeeee ^_^
okeh..tujuan entry kali nie hanya membebel lebih..pot pet..pot pet...chauuuuuu!!