Posts

Showing posts from May 29, 2011

hilang lagii.....!!

Image
ihsan atok google
aku carik da merata-rata benda nih..banyak maen betol la..kejap ko datang.. ko hilang..da macam chipsmore plop doh..aish..kalo chipsmore da lame aku makan ko..tapi ko nie merayap lebih..kadang2 ko terbang..kadang2 ko melompat..memang menatang nie liar betol.. ^^

nak letak dalam sangkar maybe terlalu besar..tak pom ko tu besar sgt..tapi camne org nak tgk ko?ce citer! ce citer! lu hilng lu mati...muahaha..nak buat announcement besar-besaran tak munasabah..nak tampal gambar ko plak mane org nampak...*garu kepala lebih sudaaa...

hishhhhhhh...penim..penim..memikirkan ko sekor nie..eh2..ko nie binatang ek?hampeh..bukan menatang rupenyer..haaaaaaaa....

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
tu diaaaaaa...IDEA da datang..... kalut aku duk tunggu hang..duk carik hang..duk nangis mengenangkan ko sorang... z.z .. tergamak hang buat cmnie kat cek no.. chau chin chaulah..malas nak merepek lebih2...

aku bosan..tapi aku..

Image
ihsan atok google
2 3 hari nie malas nak update blog..just buke dan bace pe blogger duk update citer2 hot and watever la dorang karang..jnji aku bace..kalo rajin..aku leave komen..kalo malas..aku jadi silent reader..

haiyyyaaaaa!!!kalo malas..baek tak paaayah buat blog..kasi penampor nak?sorry2..memang buat masa terdekat nie..hanya melihat..usha dan buat der dgn blog...sebab aku 'malas'


chauu... x_x"

"Kenapa aku berblog ?"

Image
cik nelly
wahai org kampung..mai dekat mai dekat..aku ada satu hebahan terbaekk punyer..daripada cek nelly sorang nie..dye nak korek rhsia korang pasal 'kenapa korang berblog'..aish..cek nelly nie..pndai ek nak tahu rhsia diriku yg lemah ini... ^^,
da tersopan plak da aku nie..bagi merealisasikan hajat si cek nelly nie..aku jawab segala tnda tnya..karang cik nelly tak dop selera makan dan bersedih plak di hari jadi dye..senget betol intro da berjela..sorry.. x_x
sebab aku berblog : 1.saje-saje 2.nak hilang keboringan bile menghadap lappy 3.tambah ilmu drpd blog ilmiah 4.mau kawan dgn org baru2 mcm aku nie 5.aku nie jenis pemalas nak bace paper..oleh itu dgn berblog aku tahu bnyak berita terkini drpd blog yg berinfo..err 6.nak tahu cerita2 org nie..kdg2 aku gelak..aku sedih..aku sewel bce blog2 org..i am not a stalker oke..tak kiut! 7.income sampingan kot..tak tipu..siyes,,duk sje2 kat uma dpt gk incme..muahaa
okeh..done..penat jugak nak pikir 7 bnda nie..*tipu.. z_z..
tag : http://nanaosak…

true beauty..awesome!

Image
judges true beauty season 1
peserta true beauty 1
3 finale
the winner true beauty season 1 (Julia) semua gmbr seksi jadi yg nie jer tak seksi..hee
oke..semalam ada tengok tak kat ntv7 pasal true beauty nie..pehal aku kecoh2?bukan nak kate pe..sebab realiti show nie pasal nak nilai kecantikan dalam dan luar..true beauty whether inside or outside..siapa yg xder high confidents level..memang awal2 lagi akan kalah..
Julia the only girl always be humble among the true beauty member..wow..! dia lulus kelapan2 ujian..tanpa dorang sedari 24 hours dorang diperhatikan oleh judges melalui cctv..tang tu lah judges nak nilai kecantikan sebenar dorang nie..fulamak! memang terbaek r..
kalo ada yg pura2?itu aku tak tahu...hehe..