<
IlaaSuhailaa
"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"
Wednesday, March 2, 2011 • March 02, 2011 • 3 comments



wassup!!jOm jOin cik nelly nih...
xtahu cmner??haa,juz klik owner..then tahulah pe yg korang perlu buat...

aku tahu nie sbb sis aku suggest utk jOin ni..
mule2 tgok page nie alahai kiut betol..da lah merah hitamm
aku minat 2..hitam jer aku minat..hehe

xMo mmbebel pnjng2..
nie org yg aku nak tag


SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA
Sunday, February 27, 2011 • February 27, 2011 • 6 comments

image

oke..xnak panjang cter..jom pakat sokong kerja murni yg dilakukan oleh BA kite nie..kLik TERJAh!!
harap2 lepas nie semua boleh buke minda dan buke hati dgn kehidupan alam maya nie..n macam2 perspektif kite akan dpt dripada blogger..pedas + pahit + manis..cukup rase..hehe..

papepom yg pedas + pahit tu kite anggap semua kate-kate smgt utk kite terus bangun,bgun dan terus bangun..chayOk' chayOk'...aja -aja fighting..!!

bangku kOsong..sorry banyak2.. =.='
• February 27, 2011 • 4 comments

Bangku Kosong™

salam buat semua xspecially BK sebab terlepas pandang segmen Gathering Bangku Kosong..
atas beberapa masalah berkaitan ng PC di pejabat nie *cis,nak salahkan PC plak..hehe
aku memang everyday aktif blog nie tapi terlepas pandang dgn segmen di BK..

dgn ini,aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih..tak percaye asenya biler jadik orang pertama join segmen nih..jgn jeles..hehe *KLIK SINI  ..da puas tampar pipi nie..mmg xcaye lah..ari nie baru tahu..ayOyooo!! mcm mane boleh jadik nieh...
memang xduga..blogger yg low macam aku nie,BK masukkan gak dlm entry dye..hehe

fuhh...xcukup nafas plak asenyer..post tu da lame da tapi AKU??
baru tahu...harap BK maafkan si iLa sUhaiLa nieh atas kekhilafan diri nya..peace!!

selaku blogger yg baru..memang terasa cukup berbangga dgn BK sebab buat penghargaan camtu..
arap2 ada segmen seperti ini next time..*ecece..ngada2 betol..

by da way..thanx again Bk..!!

jOm jOin bLoglist Blogger Baru!
• February 27, 2011 • 6 comments



hehe...ada lagi..4 sure aku masok..jom jOin semua..mmg ssuai la untuk aku yg follower sememangya kurang 300..100 pon xsmpai..haha..xpe2..gurau2 aja..kLik sini!!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa