Posts

Showing posts from February 20, 2011

tabik spring blogger yg daring..sprti dye..

aku baru  dpt 1 information drpd twIn aku td ttg seorang blogger yg femes..gurl..so,i decide to terjah2 blog dye..
mak aii..ramai giler follower dye..15xxx follower..mmg femes r..dlm u tube pom dye ada..
aku rase mesti da ramai tersedia maklom pasal this blogger..*aku jer kot yg slow mcm siput.hehe

bagi yang da kenal bagus la..bagi blogger baru mcm aku nie mesti ada yg belom knl lagi..kiut miut g2 si empunye blogger..aku try usha video dye dlm u tube..penulisan dye pom bagus gk..bukan nk naekkan name dye atau lebih2 puji or sanjung dye tapi aku ckp pe yg aku tahu shj..hehe

jom terjah blog dye di sini  ...satu yg agak aku bangga dye jugak berjaya promote blog dye melalui u tube..xcaye korang search url blog dye kat u tube then korang ley tengok dye dgn lebih jelas...lets check it Out!!.haha

jOm terjah bLog..!!

hello..hello..!!
meh duduk dekat2..rapat2..ahaha..hari nie tersangat lah borink disebabkn tmpat aku Li nie ramai yg p kursus and kebetulan kawan aku pom xder gak..Dorang ponteng k??huish!!jahat betul..xder la aku gurau jer la..hehe..jgn marah ek cik nie n mimi..guaraun semata-mata..dorang p jumpe lecturer dorg untuk thesis..

ermm..kebetulan ada BYKKKKKK kesempatan nie..aku nk terjah blog org..*ha suda..ciap la
TP..sayang seribu kali sayang..PC nie LEMB AP..so,membantutkan hasrat aku utk terjah lebih byk blog..
haduii..geram betul.da la borink tahap dewa..*boleh ke camtu?err...

rugi plak x bwak laptopsendiri..aiseyh..nk layan men game pun xboleh,nk layan FB lagilah..sebab kat tempat aku LI nie dOrang sekat wireless utk benda2 camnie..hanya dibuke semasa waktu rehat sahaja..
xpela..weekend nanti aku terjah abis-abisan..hahaha

okeyh la..chau dulu.. :)

Facebook haramkan gambar wanita mengandung..

bc x KOSMO ainie? haa...tu tjuk yg buat aku trtarik utk amik sbg entry.. tapi  nape bru timbul isu 2??sedangkan da brlambak da gmbr wnita mngndung 2.. ape yg aku duk pk2 kn nie salah ke ltk gmbr cm2?tp kalo yg da over limit 2 mmg la xboleh tp kalO yg ttup lengkaP??pun xbley ek??ish3..
jOm bce lbh lnjut ttg isu nie...

LONDON - Seorang wanita terkejut kerana gambarnya dalam keadaan hamil diharamkan oleh laman sosial Facebook, lapor akhbar The Sun semalam. Gambar itu menunjukkan wanita tersebut, Angela Hurst (gambar) bergaya seperti aksi pelakon Demi Moore. Gambar Angela yang dirakam oleh seorang jurugambar profesional itu dijadikannya sebagai gambar profil di muka surat Facebooknya. Ia tidak sama seperti gambar Demi untuk majalah Vanity Fair pada Ogos 1991 yang dirakamkan dalam keadaan bogel. Sebaliknya, Angela memakai pakaian yang tidak menjolok mata. Namun, hanya selepas tiga hari ia menjadi gambar profilnya, Facebook mengeluarkan gambarnya kerana dianggap menyalahi terma 'berbogel'…

♥ kenape ALLAH temukan kita dengan org y salah ♥

Memang sakit bila cinta yg kita dambakan selama ini tak dihargai oleh insan yg bernama kekasih,apatah lagi kita dibuang begitu saja... tapi,itulah juga petanda terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang.



1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.



2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik.



3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.



4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.



5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...



6. memang ALLAH s…

"Gathering di Bangku Kosong"

Image
uhuk2..hehe ramai2 pakat jOin SBK.. haa..nie dye  HH..hehe..sng aje..meh la join