<
IlaaSuhailaa
tabik spring blogger yg daring..sprti dye..
Friday, February 25, 2011 • February 25, 2011 • 0 comments

aku baru  dpt 1 information drpd twIn aku td ttg seorang blogger yg femes..gurl..so,i decide to terjah2 blog dye..
mak aii..ramai giler follower dye..15xxx follower..mmg femes r..dlm u tube pom dye ada..
aku rase mesti da ramai tersedia maklom pasal this blogger..*aku jer kot yg slow mcm siput.hehe

bagi yang da kenal bagus la..bagi blogger baru mcm aku nie mesti ada yg belom knl lagi..kiut miut g2 si empunye blogger..aku try usha video dye dlm u tube..penulisan dye pom bagus gk..bukan nk naekkan name dye atau lebih2 puji or sanjung dye tapi aku ckp pe yg aku tahu shj..hehe

jom terjah blog dye di sini  ...satu yg agak aku bangga dye jugak berjaya promote blog dye melalui u tube..xcaye korang search url blog dye kat u tube then korang ley tengok dye dgn lebih jelas...lets check it Out!!.haha

jOm terjah bLog..!!
Tuesday, February 22, 2011 • February 22, 2011 • 0 comments

hello..hello..!!
meh duduk dekat2..rapat2..ahaha..hari nie tersangat lah borink disebabkn tmpat aku Li nie ramai yg p kursus and kebetulan kawan aku pom xder gak..Dorang ponteng k??huish!!jahat betul..xder la aku gurau jer la..hehe..jgn marah ek cik nie n mimi..guaraun semata-mata..dorang p jumpe lecturer dorg untuk thesis..

ermm..kebetulan ada BYKKKKKK kesempatan nie..aku nk terjah blog org..*ha suda..ciap la
TP..sayang seribu kali sayang..PC nie LEMB AP..so,membantutkan hasrat aku utk terjah lebih byk blog..
haduii..geram betul.da la borink tahap dewa..*boleh ke camtu?err...

rugi plak x bwak laptop sendiri..aiseyh..nk layan men game pun xboleh,nk layan FB lagilah..sebab kat tempat aku LI nie dOrang sekat wireless utk benda2 camnie..hanya dibuke semasa waktu rehat sahaja..
xpela..weekend nanti aku terjah abis-abisan..hahaha

okeyh la..chau dulu.. :)

Facebook haramkan gambar wanita mengandung..
• February 22, 2011 • 4 comments

bc x KOSMO ainie?
haa...tu tjuk yg buat aku trtarik utk amik sbg entry..
tapi  nape bru timbul isu 2??sedangkan da brlambak da gmbr wnita mngndung 2..
ape yg aku duk pk2 kn nie salah ke ltk gmbr cm2?tp kalo yg da over limit 2 mmg la xboleh tp kalO yg ttup lengkaP??pun xbley ek??ish3..

jOm bce lbh lnjut ttg isu nie...


LONDON - Seorang wanita terkejut kerana gambarnya dalam keadaan hamil diharamkan oleh laman sosial Facebook, lapor akhbar The Sun semalam.
Gambar itu menunjukkan wanita tersebut, Angela Hurst (gambar) bergaya seperti aksi pelakon Demi Moore.
Gambar Angela yang dirakam oleh seorang jurugambar profesional itu dijadikannya sebagai gambar profil di muka surat Facebooknya.
Ia tidak sama seperti gambar Demi untuk majalah Vanity Fair pada Ogos 1991 yang dirakamkan dalam keadaan bogel. Sebaliknya, Angela memakai pakaian yang tidak menjolok mata.
Namun, hanya selepas tiga hari ia menjadi gambar profilnya, Facebook mengeluarkan gambarnya kerana dianggap menyalahi terma 'berbogel'.
Angela yang berusia 34 tahun dari Lee-on-Solent dekat Hampshire, England menyatakan bahawa gambar itu bukannya lucah kerana seluruh tubuhnya ditutup.
"Saya menerima banyak mesej, terutama daripada kaum wanita yang memberitahu mereka menyukainya. Mengingati tempoh mengandung ialah sesuatu yang menarik dan ia tidak bersifat seksual. Jika Demi boleh buat (merakamkan tubuhnya semasa hamil), kenapa tidak saya?" kata Angela.
Suami Angela, David berkata: "Gambar itu cantik. Tindakan ini agak berlebih-lebihan."
Sementara itu, seorang jurucakap Facebook pula menegaskan pihaknya melarang wujudnya unsur-unsur berbogel di laman tersebut.

♥ kenape ALLAH temukan kita dengan org y salah ♥
• February 22, 2011 • 4 comments


Memang sakit bila cinta yg kita dambakan selama ini tak dihargai oleh insan yg bernama kekasih,apatah lagi kita dibuang begitu saja... tapi,itulah juga petanda terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang.



1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.



2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik.



3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.



4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.



5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...



6. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yg tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.



7. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita jadi MANUSIA YG HEBAT JIWANYA.



8. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH.



9. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YG TAK SELAMANYA KEKAL.



Wahai sahabat yg kecewa,menderita dan sengsara kerana cinta, fahamilah bahawa kehidupan kita makin sampai ke penghujungnya.



Hari esok pun kita sendiri tak pasti samada menjadi milik kita. Gapailah keredhaan ALLAH dengan melaksanakan suruhanNYA, dan meninggalkan laranganNYA..



PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA..


~ALLAH knows BESt!~


bace jGn xbace..

"Gathering di Bangku Kosong"
Monday, February 21, 2011 • February 21, 2011 • 4 comments

uhuk2..hehe
ramai2 pakat jOin SBK..
haa..nie dye  HH..hehe..sng aje..meh la join



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa