apa nak jadi..


apa nak jadi..apa nak jadi..manusia meruntuhkan maruah kaum hawa itu sendiri..Ya Allah..moga Kau bukakanlah hati insan bernama manusia supaya insaf2 lah dengan kerja yang tak baek nie..haiyyoo..geram betol..

sat..sat!! pe kebendanya ila duk membebel nie..sayang wei..bukan pe..ila ada jumpe satu website tu yang mana ditubuhkan sempena utk tatapan lelaki kot..nama website tu pom nampak sangat gambar2 perempuan yang seksi meksi nie..

mengucap panjang ila bile buke websitu tuu..like page tu dah 1k lebih..semestinya majoriti adalah lelaki..admin  website tu maybe girls dah terang2 bahasakan diri dia nama perempuan..kot2 laki..mane tahu..wallahuallam..

see..hawa menjatuhkan kaum hawa itu sendiri..sedih melihat benda camnie berlaku..hadoi..penim2..tapi korang janganlah duk upload gambar seksa sangat kat FB..kang dah jadi mangsa orang yang tak bertanggungjawab..

sape nak jawab?sapa perlu dipersalahkan?jawablah sendiri...salam kecewa ~.~
2 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh