Dr Irfan Khairi (jutawan usahawan internet) seminar di Politeknik Kota Bharu


haa..pernah dengar tak nama jutawan usahawan internet yang femes amos nie??pasti korang semua kenal kan usahawan muda nie..fuuhh.tabik spring lah kat jutawan muda nie sebab mampu meraih berjuta dan menjadi jutawan dalam umur 25 tahun..tahu katner?

hahaha..jangan jeles ek..dia datang Kelantan sempena Career Graduate kat Politeknik Kota Bharu pada 21/09/2011 iaitu pada hari Selasa..untungnye ley tengok usahawan muda nie secara real..memang berkesan lah tips2 yang Dr Irfan kasi utk berniaga melalui internet tanpa sebarang modal..

aku plak mule lah pasang angan2 nak jana duit dari bawah..naseb baek gak ada cara2 nak buat duit melalui FB and blog..dgn eksaitednye aku tulis setiap tips panas yg di kongsikan oleh Dr Irfan nie..nak tahu lebih lanjut?jom terjah blog Dr Irfan Khairi...

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh