<
IlaaSuhailaa
semester baru bermula..
Tuesday, July 5, 2011 • 2:56 AM • 2 comments

imej atok google

assalamualaikum w.b.t..menulis dalam keadaan yang penat..pagi tadi sudah selesai jumpe PA..dan pendftaran bagi sem 5 pom suda selesai..sekarang tunggu result rayuan asrama je lagi..harap2 aku dan kawan2 yang laen dapatlah tinggal kat asrama..

bile sem baru bermule..maka blog ini bakal di anak tirikan dan akan dimanjekan weekend sahaja.. v_v..tapi takpe..walaupom aku xde kesempatan update blog tapi aku akan cube jugak utk blogwalking utk mengetahui perkembangan kawan2 blogger..

harap2 sem 5 nie adalah permulaan yang baek bagi aku *ceh..memanjang jerk skema..okeh2..nak skema sangat pom takbleh..karang mcm bace berita plop..okelah..aku chau dulu..doakan yg terbaek utk aku ye korang! muahh! baaii!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa