Teman Alam Maya

Tuesday, May 17, 2011

kenapa kamu 'love' orang tu sangat-sangat?

sumber : atOk google..love mexico bun..hehe

hye my sayang2..my follower...my readers..my...teeettt!! apakah itu?.errr...
kenapa perkara diatas terjadi?itu maknanya sedang mereng sorang-sorang lah tu..adeh! pe aku kesah..

aku nak cube korek rahsia lah dgn org sedang bercinta atau dilamun cinta..atau lebih baek wanita sudah bergelar istri nie..haa..dorang lebih expert dlm pengalaman cinta cintun nie..betol kerr? ce citer cket..

kamu suke orang tu disebabkan apa?
adakah tang hidungnya kah? tang matanya kah? tang rupenya kah? berapa kali banyak tanggggg ting tunggg!!
i mestila like tang hatinya..*sila tepuk tangan...

itu depends on korang semualah kan..aku tak tahu..bukannye boleh baca pikiran orang..haa..kamu sedang bace blog aku nie..msti kamu suke tang hartanye...Ooohhh tidakkk!!! materealistik! plastik! chopstik! lipstick..watever lah..jnji bahagia..tidak boleh macam tu my lalink..tak baek taw..

lalink-lalink semua kan baek..jangan pilih laki or pompuan disebabkan hartanye oke sayang-sayang semua!! ingat..harta hanya sementara..kat akhirat nak tebus nak pakai pe?mestilah amalan didunia...sekian daripada ustajah tak bertauliah...(^^,) 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...