"SEGMEN TEGURAN SESAMA BLOGGER"


jom join segmen tegur menegur by Nanaosaki ..
xrugi mnjoinkan diri dgn segmen nie..kenape?disitu korang boleh tahu kelemahan blog korang dgn bertukar pandangan dan teguran..caye x?cayelaahh..

syarat2nye mudah saje..korang kena kutuk bagi pndangan or teguran tentang owner blog nie..
dan tahu lebih lanjut,,klik gmbr di atas..

sejujurnye disini sy bukan nk mngutuk atau nak komen over2 ttg owner blog nie tpi nie jujur dari hati..jgn marah ye NanaOsaki..(^^,)..sy punye blog pom masih mentah dan buruknye tiada tandingan..nak bagi teguran dan pndangan pom sy xlayak lagi..
tapi atas permintaan NanaOsaki..sy gagahkan jugak..ececece...penuh drmatik..

bg saya..blog Nanaosaki nie simple sgt2..kalo boleh kasi meriah cket dgn background yg lebih cntek..dan xsalahkan kalo  letak header yg lebih cun..lagiii cunn!!
yg asal da cun tpi pe kate letak yg lebih cun..(^^,)

haa..kalo popular post tu lebih baek letak tjuk jer..nmpk serabut cket kalo skali dgn huraian entry...*jgn mrh ek NanaOsaki..

dan sy harap Nanaosaki pom dpt kasi teguran ttg blog sy yg enth pape nie ek..
itu saje..sekian...peace!!


10 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh