jangan bangaukan benda tuuuu!! said my twin ilie...


bangau oh bangau kenapa engkau makan ikan..
macam mana aku xmakan ikan..memang makanan aku..lalala..ceh..sumbang!sumbang! outtttt!!
hahaha..kemerengan melanda diri..*kalo korang perasan si bangau nie makan katak..lirik bukan drpd gmba okeh..(^.^)

salam semua!!entry malam nie berbau bangau..tapi bukan menatang kat atas nie aku duk kecoh2..
nie pasal manusia suke bangaukan benda yang x bersalah..
errrr....contoh?

camnie..contoh pleaze.. ::::::::::::
korang duk jalan2 kat shopping complex tiba2 korang terrrrsepak kerusi kat shopping complex tu..
korang pom sumpah caci maki hamun kerusi yg xberdosa tu..ape ke jadahnye mekk?awe?
kesian kerusi tu..da duk diam2 xpasal2 kena hantam abis-abisan..

huh?sekarang da paham pe maksudkan "jangan bangaukan something or someone" kalau da terang benderang kesalahan dan kecuaian itu dtg drpd kite sendiri..ngaku jela...xpom duk diam2..buat muke org xsalah jer la..yg duk maki hamun benda yg mampuih tu nape..

chauuuu chin chauuu!!


6 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Bukan Takde Jodoh

CIMB CLICK